BAŞKAN TAVLI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

BÖLGE GÜNDEMİ 28.09.2022 - 14:25, Güncelleme: 28.09.2022 - 14:25 9215+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

TEKNOFEST Uluslararası İHA finallerinde Türkiye derecesi elde eden Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederken Başkan Tavlı öğrencilere “sizinle gurur duyuyoruz” dedi.
        TEKNOFEST Uluslararası İHA finallerinde Türkiye 3.lüğü ve 4.lüğü kazanan Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, danışman öğretmenleri ve Okul Müdürü Muammer Öztürk ile birlikte Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.       MÜDÜR ÖZTÜRK, “127 TAKIM ARASINDA DERECEYE GİRMEK CİDDİ BAŞARI” Ziyarette yarışma hakkında bilgi veren Okul Müdürü Muammer Öztürk, “ekibimizle bu yıl TEKNOFEST’e 3 proje ile katıldık. İki projemiz döner kanat, bir projemiz sabit kanat. Tüm aşamaları geçerek finalde iki döner kanat projemizden biri Türkiye 3.sü diğeri Türkiye 4.sü oldu. Temelinde binin üzerinde başvuru yapan yarışmada 127 takım yer aldı. Bu takımlar arasında bizim iki takımımızın projesinin dereceye girmesi bizler sevindirdi. Bu nedenle bu sevincimizi her zaman destekçimiz olan siz belediye başkanımızla paylaşmak istedik. Destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.       SEZGÜL, “3 TAKIMLA KATILAN İKİ OKULDAN BİRİSİ OLDUK” Proje danışman öğretmeni Erdal Sezgül ise “elde ettiğimiz başarı gerçekten büyük bir başarı. TÜBİTAK ve TEKNOFEST’e projelerimizi sunduk. TÜBİTAK raporları zor hazırlanan raporlar. Çünkü her biri tez unsuru olan raporlar. 3 takımla katılan iki okuldan birisi olmamız ayrıca bizi gururlandırdı” dedi.       BAŞKAN TAVLI, “ÖĞRENCİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ” Öğrencilerin ve proje ekibinin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “kıymetli okulumuzun dernek başkanlığını yapana bir ağabeyiniz olarak sizlerle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Netice itibariyle orada bir emeği olan biri olarak okulumuzun başarısıyla gurur duyuyoruz. Günümüzde bilişim ve yazılım teknolojisi ciddi anlamda önemli. Süreç içerisinde ülkemizin gençlerinin yetişmesi anlamında TEKNOFEST gibi organizasyonlarla önemsenmesi ve desteklenmesi, gençliğin de bu organizasyon içerisinde yer alması son derece önemli. Bu nedenle TEKNOFEST’in organizasyonunda da emeği geçen değerli büyüklerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Böyle bir alanın açılması siz öğrencilerimizin kabiliyetlerinin de öne çıkmasını sağlıyor. Hocamızın da bahsettiği gibi bir TÜBİTAK’ın raporlamasından geçmek çok önemli. Bu nedenle gösterdiğiniz gayret ve verdiğiniz emek nedeniyle siz öğrencilerimi kutluyor, danışman öğretmenlerinizi ve okul idarecilerini tebrik ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.
TEKNOFEST Uluslararası İHA finallerinde Türkiye derecesi elde eden Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederken Başkan Tavlı öğrencilere “sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

 

 

TEKNOFEST Uluslararası İHA finallerinde Türkiye 3.lüğü ve 4.lüğü kazanan Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, danışman öğretmenleri ve Okul Müdürü Muammer Öztürk ile birlikte Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

 

 

 

MÜDÜR ÖZTÜRK, “127 TAKIM ARASINDA DERECEYE GİRMEK CİDDİ BAŞARI”

Ziyarette yarışma hakkında bilgi veren Okul Müdürü Muammer Öztürk, “ekibimizle bu yıl TEKNOFEST’e 3 proje ile katıldık. İki projemiz döner kanat, bir projemiz sabit kanat. Tüm aşamaları geçerek finalde iki döner kanat projemizden biri Türkiye 3.sü diğeri Türkiye 4.sü oldu. Temelinde binin üzerinde başvuru yapan yarışmada 127 takım yer aldı. Bu takımlar arasında bizim iki takımımızın projesinin dereceye girmesi bizler sevindirdi. Bu nedenle bu sevincimizi her zaman destekçimiz olan siz belediye başkanımızla paylaşmak istedik. Destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 

SEZGÜL, “3 TAKIMLA KATILAN İKİ OKULDAN BİRİSİ OLDUK”

Proje danışman öğretmeni Erdal Sezgül ise “elde ettiğimiz başarı gerçekten büyük bir başarı. TÜBİTAK ve TEKNOFEST’e projelerimizi sunduk. TÜBİTAK raporları zor hazırlanan raporlar. Çünkü her biri tez unsuru olan raporlar. 3 takımla katılan iki okuldan birisi olmamız ayrıca bizi gururlandırdı” dedi.

 

 

 

BAŞKAN TAVLI, “ÖĞRENCİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ”

Öğrencilerin ve proje ekibinin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “kıymetli okulumuzun dernek başkanlığını yapana bir ağabeyiniz olarak sizlerle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Netice itibariyle orada bir emeği olan biri olarak okulumuzun başarısıyla gurur duyuyoruz. Günümüzde bilişim ve yazılım teknolojisi ciddi anlamda önemli. Süreç içerisinde ülkemizin gençlerinin yetişmesi anlamında TEKNOFEST gibi organizasyonlarla önemsenmesi ve desteklenmesi, gençliğin de bu organizasyon içerisinde yer alması son derece önemli. Bu nedenle TEKNOFEST’in organizasyonunda da emeği geçen değerli büyüklerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Böyle bir alanın açılması siz öğrencilerimizin kabiliyetlerinin de öne çıkmasını sağlıyor. Hocamızın da bahsettiği gibi bir TÜBİTAK’ın raporlamasından geçmek çok önemli. Bu nedenle gösterdiğiniz gayret ve verdiğiniz emek nedeniyle siz öğrencilerimi kutluyor, danışman öğretmenlerinizi ve okul idarecilerini tebrik ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.