BAŞKAN GÜLER MEZUNLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

BÖLGE GÜNDEMİ 12.06.2022 - 23:45, Güncelleme: 12.06.2022 - 23:45 17003+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER MEZUNLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Namık Altaş Kolejinin mezuniyet törenine katıldı.
  Namık Altaş Koleji 2021-2022 yılı mezunlarını uğurladı. Kolejde düzenlenen mezuniyet törenin davetlisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu. Başkan Güler, öğrencilere Ordu’yu hiçbir zaman unutmamalarını ve yıldızlarının ışıklarını şehre daima yansıtmaları temennisinde bulundu. “NE YAPARSANIZ YAPIN BU MEMLEKETİ UNUTMAYIN” Mezunların içerisinden birçok meslekten bireylerin çıkacağını belirten Başkan Güler, “Ailelerimizi, okulumuzu ve öğretmenlerimizi böyle güzel pırıl pırıl gençler yetiştirdikleri için kutluyorum. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki hayata üç önemli konu var. Bunlar sevgi, bilgi ve erdem. Bu üçü ile beraber yürüdüğünüz zaman Allah bütün gayretleri mutlaka hedefe ulaştırıyor. Zaten bu okulun amacı da bu. Hakikaten çok güzel bir okul kuruldu. Kuruluşundan itibaren işin içerisindeyim. Ordu’nun geleceğini çok iyi görüyorum. Ordu’muzu unutmamamız lazım. Sizlerin içinden öğretim üyeleri, mühendisler, bilim adamları, siyasetçi, tüccar çıkacak. Ama ne yaparsanız yapın bu memleketi unutmayın. Ordu’muza dünyanın neresinde olursanız olun yıldızınızın ışığını yansıtın.” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Namık Altaş Kolejinin mezuniyet törenine katıldı.

 

Namık Altaş Koleji 2021-2022 yılı mezunlarını uğurladı. Kolejde düzenlenen mezuniyet törenin davetlisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu. Başkan Güler, öğrencilere Ordu’yu hiçbir zaman unutmamalarını ve yıldızlarının ışıklarını şehre daima yansıtmaları temennisinde bulundu.

“NE YAPARSANIZ YAPIN BU MEMLEKETİ UNUTMAYIN”

Mezunların içerisinden birçok meslekten bireylerin çıkacağını belirten Başkan Güler, “Ailelerimizi, okulumuzu ve öğretmenlerimizi böyle güzel pırıl pırıl gençler yetiştirdikleri için kutluyorum. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki hayata üç önemli konu var. Bunlar sevgi, bilgi ve erdem. Bu üçü ile beraber yürüdüğünüz zaman Allah bütün gayretleri mutlaka hedefe ulaştırıyor. Zaten bu okulun amacı da bu. Hakikaten çok güzel bir okul kuruldu. Kuruluşundan itibaren işin içerisindeyim. Ordu’nun geleceğini çok iyi görüyorum. Ordu’muzu unutmamamız lazım. Sizlerin içinden öğretim üyeleri, mühendisler, bilim adamları, siyasetçi, tüccar çıkacak. Ama ne yaparsanız yapın bu memleketi unutmayın. Ordu’muza dünyanın neresinde olursanız olun yıldızınızın ışığını yansıtın.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.