Başkan Demirci’den Berat Kandili Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 16.03.2022 - 22:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2538+ kez okundu.
 

Başkan Demirci’den Berat Kandili Mesajı

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.
    Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ramazanı Şerif'in müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin mübarek Berat Kandilini kutladı.  Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi, “Arınma ve temize çıkma günü olarak bilinen bir Berat Kandiline daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık iki hafta sonra Allah’ın izniyle kavuşacağımız Ramazan ayının müjdecisi olan Berat gecesi, bizlere kulluk bilinci ile suç ve yanlışlardan kaçınmayı, günahlardan arınmayı ve Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmayı müjdeler. Berat Kandili, aynı zamanda af ve mağfiret; ihsan ve mükâfat gecesidir. Semaya açılacak ellerin, yapılacak duaların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu gecenin bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”    
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

 

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ramazanı Şerif'in müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin mübarek Berat Kandilini kutladı.  Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi, “Arınma ve temize çıkma günü olarak bilinen bir Berat Kandiline daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık iki hafta sonra Allah’ın izniyle kavuşacağımız Ramazan ayının müjdecisi olan Berat gecesi, bizlere kulluk bilinci ile suç ve yanlışlardan kaçınmayı, günahlardan arınmayı ve Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmayı müjdeler. Berat Kandili, aynı zamanda af ve mağfiret; ihsan ve mükâfat gecesidir. Semaya açılacak ellerin, yapılacak duaların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu gecenin bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.