Adıgüzel tempo arttırdı

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 28.02.2019 - 14:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2420+ kez okundu.
 

Adıgüzel tempo arttırdı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa ADIGÜZEL seçim çalışmalarında tempo arttırdı
ADIGÜZEL, bir günde 4 ilçeyi birden ziyaret ederek saha konusunda antrenmanlı olduğunu gösterdi. Kumru, Fatsa(İslamdağ), Ünye ve Altınordu’da seçim çalışmaları yürüten Dr. Mustafa ADIGÜZEL, her gittiği yerde vatandaşlarla görüştü, sohbet etti, dertlerini dinledi.   Kumru  ve Fatsa’da vatandaştan çok güzel tepkiler alan ADIGÜZEL, ardından Ünye’ye geçti. Ünye’de İyi Parti adayı Berkay TORUNOĞLU  ile ortak seçim çalışması yapan ADIGÜZEL, ortak basın açıklamasına katıldı. Burada yaptığı konuşmada “Berkay kardeşime başarılar diliyorum. Bizim ittifakımız kişisel beklentiler üzerine kurulmuş yapay bir ittifak değil, referandum günlerinden beri gelen, ülkenin şartlarının getirdiği doğal bir ittifaktır. Çağdaş, modern, sosyal belediyeciliği getireceğiz. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm Ordu için üreteceğiz.” dedi. ADIGÜZEL konuşmasına “Ünye’de gençlik, dinamizm ve tecrübemizle Ünye’de her şey İYİ ve GÜZEL olacak” şeklinde devam etti. Altınordu’da mahalle mahalle gezerek çalışmalarını sürdüren CHP Ordu Adayı, bundan sonra 31 Mart’a kadar tempoyu arttırarak sürdüreceklerini belirtti.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa ADIGÜZEL seçim çalışmalarında tempo arttırdı

ADIGÜZEL, bir günde 4 ilçeyi birden ziyaret ederek saha konusunda antrenmanlı olduğunu gösterdi. Kumru, Fatsa(İslamdağ), Ünye ve Altınordu’da seçim çalışmaları yürüten Dr. Mustafa ADIGÜZEL, her gittiği yerde vatandaşlarla görüştü, sohbet etti, dertlerini dinledi.

 

Kumru  ve Fatsa’da vatandaştan çok güzel tepkiler alan ADIGÜZEL, ardından Ünye’ye geçti. Ünye’de İyi Parti adayı Berkay TORUNOĞLU  ile ortak seçim çalışması yapan ADIGÜZEL, ortak basın açıklamasına katıldı. Burada yaptığı konuşmada “Berkay kardeşime başarılar diliyorum. Bizim ittifakımız kişisel beklentiler üzerine kurulmuş yapay bir ittifak değil, referandum günlerinden beri gelen, ülkenin şartlarının getirdiği doğal bir ittifaktır. Çağdaş, modern, sosyal belediyeciliği getireceğiz. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm Ordu için üreteceğiz.” dedi. ADIGÜZEL konuşmasına “Ünye’de gençlik, dinamizm ve tecrübemizle Ünye’de her şey İYİ ve GÜZEL olacak” şeklinde devam etti.

Altınordu’da mahalle mahalle gezerek çalışmalarını sürdüren CHP Ordu Adayı, bundan sonra 31 Mart’a kadar tempoyu arttırarak sürdüreceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.