2023 BÜTÇESİ 447 MİLYON TL

BÖLGE GÜNDEMİ 18.10.2022 - 22:02, Güncelleme: 18.10.2022 - 22:02 4564+ kez okundu.
 

2023 BÜTÇESİ 447 MİLYON TL

Ünye Belediye Meclisi Ekim ayı olağanüstü toplantısında 2023 yılı performans programı ile 2023 yılı gelir ve gider bütçesini görüştü. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Tavlı Bartın’da meydana gelen ve 41 işçinin hayatını kaybettiği maden kazasında acılı ailelerin üzüntüsünü paylaşırken, İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’ni de değerlendirdi. Ünye Belediyesi 2023 yılı tahmini bütçesi 447 Milyon TL olarak meclis üyeleri tarafından kabul edildi.
  Ünye Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağanüstü toplantısı gerçekleştirildi. İki gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 2023 yılı performans programı ile 2023 yılı gelir ve gider bütçesini belirlendi.     “41 Vatandaşımız Rızkını Ararken Şehit Oldular” Gündem maddelerine geçmeden önce bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Bartın’da meydana gelen maden kazasına değindi. Başkan Tavlı, “geçtiğimiz günlerde Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen elim kazada 41 vatandaşımız rızkını ararken şehit oldular. Öncelikle onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır diliyorum. Memleketimizin başı sağ olsun. Allah böyle kazalarla bizi imtihan etmesin” dedi.       “Ordu Günleri’nde Standımız Yoğun İlgi Gördü” İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’ni de değerlendiren Başkan Tavlı, “geçtiğimiz Perşembe günü başlayan ve 4 gün süren Ordu Günleri’nde Ünye Belediyesi olarak biz de yerimizi aldık. Orada hemşerilerimizle ve hemşerilerimizin komşularıyla tanışıp kaynaşma fırsatı bulduk. Aynı zamanda Ünye’mizin tanıtımını da en güzel şekilde yaptık. Standımız yoğun ilgi gördü. Çok güzel şekilde misafirlerimizi ağırladık. Oradaki organizasyon içerisinde Ünye adına üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimize ve bu organizasyonun Ünye’mizin tanıtımına katkı sunacağına inanıyorum. Bu organizasyonları yerine getirmek ve organize etmek kolay değil. Başta Ordu Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ORDEF Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.       2023 Performans Programı Kabul Edildi   Başkan Tavlı’nın açıklamalarının ardından 2023 yılı performans Programı meclis üyeleri tarafından görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.       2023 Yılı Tahmini Bütçesi 447 Milyon TL 2023 yılı gelir ve gider bütçesinin de görüşüldüğü toplantıda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 2023 yılı tahmini gelir bütçesinin 447 Milyon TL, 2023 yılı tahmini gider bütçesinin de 447 Milyon TL olarak belirlendiğini açıkladı. Başkan Tavlı 2022 yılı rakamlarını ise “2022 yılı tahmini bütçemizi ilave yaparak 277 Milyon TL olarak belirlemiştik. Bu zamana kadar geçen 9 aylık sürede gelir olarak 182 Milyon TL, gider olarak 182 Milyon TL gelir ve gider tablosunda oluşan net rakamlardır. Kalan son üç ayda da tahmini bütçemizin gerçekleşme oranı %90 olarak 2022 yılını tamamlamış olacağız” dedi.   2023 yılı gelir ve gider bütçesi meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. 
Ünye Belediye Meclisi Ekim ayı olağanüstü toplantısında 2023 yılı performans programı ile 2023 yılı gelir ve gider bütçesini görüştü. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Tavlı Bartın’da meydana gelen ve 41 işçinin hayatını kaybettiği maden kazasında acılı ailelerin üzüntüsünü paylaşırken, İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’ni de değerlendirdi. Ünye Belediyesi 2023 yılı tahmini bütçesi 447 Milyon TL olarak meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

 

Ünye Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağanüstü toplantısı gerçekleştirildi. İki gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 2023 yılı performans programı ile 2023 yılı gelir ve gider bütçesini belirlendi.

 

 

“41 Vatandaşımız Rızkını Ararken Şehit Oldular”

Gündem maddelerine geçmeden önce bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Bartın’da meydana gelen maden kazasına değindi. Başkan Tavlı, “geçtiğimiz günlerde Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen elim kazada 41 vatandaşımız rızkını ararken şehit oldular. Öncelikle onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır diliyorum. Memleketimizin başı sağ olsun. Allah böyle kazalarla bizi imtihan etmesin” dedi.

 

 

 

“Ordu Günleri’nde Standımız Yoğun İlgi Gördü”

İstanbul’da düzenlenen Ordu Günleri’ni de değerlendiren Başkan Tavlı, “geçtiğimiz Perşembe günü başlayan ve 4 gün süren Ordu Günleri’nde Ünye Belediyesi olarak biz de yerimizi aldık. Orada hemşerilerimizle ve hemşerilerimizin komşularıyla tanışıp kaynaşma fırsatı bulduk. Aynı zamanda Ünye’mizin tanıtımını da en güzel şekilde yaptık. Standımız yoğun ilgi gördü. Çok güzel şekilde misafirlerimizi ağırladık. Oradaki organizasyon içerisinde Ünye adına üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimize ve bu organizasyonun Ünye’mizin tanıtımına katkı sunacağına inanıyorum. Bu organizasyonları yerine getirmek ve organize etmek kolay değil. Başta Ordu Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ORDEF Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

2023 Performans Programı Kabul Edildi  

Başkan Tavlı’nın açıklamalarının ardından 2023 yılı performans Programı meclis üyeleri tarafından görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

 

2023 Yılı Tahmini Bütçesi 447 Milyon TL

2023 yılı gelir ve gider bütçesinin de görüşüldüğü toplantıda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 2023 yılı tahmini gelir bütçesinin 447 Milyon TL, 2023 yılı tahmini gider bütçesinin de 447 Milyon TL olarak belirlendiğini açıkladı. Başkan Tavlı 2022 yılı rakamlarını ise “2022 yılı tahmini bütçemizi ilave yaparak 277 Milyon TL olarak belirlemiştik. Bu zamana kadar geçen 9 aylık sürede gelir olarak 182 Milyon TL, gider olarak 182 Milyon TL gelir ve gider tablosunda oluşan net rakamlardır. Kalan son üç ayda da tahmini bütçemizin gerçekleşme oranı %90 olarak 2022 yılını tamamlamış olacağız” dedi.

 

2023 yılı gelir ve gider bütçesi meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.