Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT ve Tokat Milletvekili Dilek YÜKSEL Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret ettiler.
İki ilin milletvekili Ünye-Akkuş-Niksar yolunun biran önce uluslar arası standartlarda yapılması yönündeki taleplerini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a tekrar ilettiler.Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, bu yolun kendileri için çok önemli olduğunu,Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ile beraber bu konuyu sürekli takip ettiklerini söyledi."
Hamarat, "Ünye - Akkuş - Niksar yolunda çalışmalar başlamıştır. Ancak daha kapsayıcı çalışmalar için uğraşıyoruz sayın bakanımıza talebimizi ilettik. Sağolsunlar Bakan bey olumlu karşıladı ve destek vereceğini ifade etti. Ünye Akkuş arası Keçi Geçmez mevkiinde başlayan ve devam eden çalışmalar, 58 km'nin tamamını kapsayacak şekilde yaygınlaşacaktır." dedi.
Hamarat açıklamasında Ünye – Akkuş arasındaki 58 km lik kesimin proje çalışmalarına başlandığını, proje bitiminden sonra yolun yatırım programına alınarak ihale edileceğini sözlerine ekledi.
Yorumlar |
|
|
Powered by !JoomlaComment 3.25
|







 Â