Zehir Tacirlerine ve Kaçakçılara Göz Açtırılmıyor

ASAYİŞ 04.04.2019 - 15:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2205+ kez okundu.
 

Zehir Tacirlerine ve Kaçakçılara Göz Açtırılmıyor

Ordu'da yapılan operasyonda çok sayıda esrar maddesi ele geçirildi.
Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında risk analizi neticesi 01.04.2019 günü saat.17.30 sıralarında Altınordu’da bir araçta yapılan aramada, 250 adet ecstasy hap ile 4.10 gram esrar maddesi ele geçirildi.   Yakalanan iki şüpheli ise gözaltına alındı. Mevcutlu olarak sevk edilen bir şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilirken, bir şüpheli adli makamlarca tutuklandı.
Ordu'da yapılan operasyonda çok sayıda esrar maddesi ele geçirildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında risk analizi neticesi 01.04.2019 günü saat.17.30 sıralarında Altınordu’da bir araçta yapılan aramada, 250 adet ecstasy hap ile 4.10 gram esrar maddesi ele geçirildi.

 

Yakalanan iki şüpheli ise gözaltına alındı. Mevcutlu olarak sevk edilen bir şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilirken, bir şüpheli adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.