Zara'dan Muhteşem konser

SANAT 27.05.2018 - 23:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1276+ kez okundu.
 

Zara'dan Muhteşem konser

Yıllar sonra Ünye'de 2. defa konser veren Ünlü Sanatçı Zara, Ünyelilere unutulmaz bir konser yaşattı.
Türk halk müziği sanatçısı Zara, Ordu’nun Ünye ilçesinde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünye Belediyesi tarafından “7. Ramazan Etkinlikleri” kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkan Zara, sevilen eserlerini hayranları için söyledi. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Zara, “Böyle bir konserde ilk defa bu kadar heyecanlandım” dedi. Sahnede 2 saat kalan Zara gördüğü ilgi karşısında bir türlü konserini bitiremedi. Zara, “Yorulmak bilmedik” ifadesini kullandı. Konser esnasında küpesinin birini düşürdü Konser esnasında küpesinin birini düşüren Zara’ya Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Merak etmeyin bizden size bir küpe hediye olsun” dedi. Konserde Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Hamide Aydemir Demir, Zara’ya çiçek ve plaket verdi.   Programa ayrıca Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Yıllar sonra Ünye'de 2. defa konser veren Ünlü Sanatçı Zara, Ünyelilere unutulmaz bir konser yaşattı.

Türk halk müziği sanatçısı Zara, Ordu’nun Ünye ilçesinde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünye Belediyesi tarafından “7. Ramazan Etkinlikleri” kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkan Zara, sevilen eserlerini hayranları için söyledi. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Zara, “Böyle bir konserde ilk defa bu kadar heyecanlandım” dedi.

Sahnede 2 saat kalan Zara gördüğü ilgi karşısında bir türlü konserini bitiremedi. Zara, “Yorulmak bilmedik” ifadesini kullandı.

Konser esnasında küpesinin birini düşürdü

Konser esnasında küpesinin birini düşüren Zara’ya Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Merak etmeyin bizden size bir küpe hediye olsun” dedi.

Konserde Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Hamide Aydemir Demir, Zara’ya çiçek ve plaket verdi.

 

Programa ayrıca Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.