YouTube'dan Android kullanıcılarına güzel haber!

TEKNOLOJİ 29.03.2018 - 23:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 7826+ kez okundu.
 

YouTube'dan Android kullanıcılarına güzel haber!

YouTube'a Android cihazlardan giriş yapan kullanıcılar artık dikey videoların yanlarındaki siyah sütunları görmeyecek!
YouTube'a gelen yeni güncelleme, Android kullanıcılarını büyük bir görüntü kirliliğinden kurtarıyor. Yeni güncellemeyle birlikte artık YouTube'a giriş yapan Android kullanıcıları, dikey pozisyonda çekilmiş videoların yan kısımlarında yer alan siyah boşlukları görmeyecek. Uzun süredir dillendirilen ve sonunda Google tarafından el atılan problemin çözümü ise hayli basit. Artık bu tip videolar, olabildiğince ekranı kaplayacak şekilde gösterilecek. Bunun için tek yapılması gereken şey ise, videonun sağ alt kısmında yer alan "büyüt" tuşunu kullanmak. Bu yeni güncelleme sayesinde Android kullanıcıları, 16:9 en/boy oranında olmayan videoları da, daha rahat ve kaliteli bir şekilde izleyebilecekler.  
YouTube'a Android cihazlardan giriş yapan kullanıcılar artık dikey videoların yanlarındaki siyah sütunları görmeyecek!

YouTube'a gelen yeni güncelleme, Android kullanıcılarını büyük bir görüntü kirliliğinden kurtarıyor. Yeni güncellemeyle birlikte artık YouTube'a giriş yapan Android kullanıcıları, dikey pozisyonda çekilmiş videoların yan kısımlarında yer alan siyah boşlukları görmeyecek.

Uzun süredir dillendirilen ve sonunda Google tarafından el atılan problemin çözümü ise hayli basit. Artık bu tip videolar, olabildiğince ekranı kaplayacak şekilde gösterilecek. Bunun için tek yapılması gereken şey ise, videonun sağ alt kısmında yer alan "büyüt" tuşunu kullanmak.

Bu yeni güncelleme sayesinde Android kullanıcıları, 16:9 en/boy oranında olmayan videoları da, daha rahat ve kaliteli bir şekilde izleyebilecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.