Yoğun ilgi gördü

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.07.2019 - 10:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1513+ kez okundu.
 

Yoğun ilgi gördü

İlk kez düzenlenen Ordu Motosiklet Festivali yoğun ilgi gördü.
Bu yıl ilk kez düzenlenen Ordu Motosiklet Festivali geniş katılımla yapıldı. Artvin’den Amasya’ya kadar Karadeniz kıyısındaki tüm illerin katılım gösterdiği festivale, İstanbul, Antalya gibi motor tutkunlarının yoğun olduğu yerlerden de katılım oldu. Hatta festivale Hollanda, Belçika gibi ülkelerden de katılanlar da oldu.     EFSANAYE İLGİ Boztepe gezisi ve şehir turu atan motosiklet tutkunları daha sonra Yason Burnu’na giderek burada çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Yüzlerce motosiklet tutkunun katıldığı festivalde 50 yıl önce Vespa marka motosikletiyle dünyayı gezen Osman Gürsoy da tecrübelerini aktardı. Büyük ilgi gören Gürsoy’un elini bazı motosiklet tutkunları öperek saygılarını gösterdi. YAKIŞMADI! Bu arada festivalden geriye çöplerin kalması ise hoş olmayan görüntüler ortaya çıkarırken bu durum tepkilere neden oldu.
İlk kez düzenlenen Ordu Motosiklet Festivali yoğun ilgi gördü.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Ordu Motosiklet Festivali geniş katılımla yapıldı. Artvin’den Amasya’ya kadar Karadeniz kıyısındaki tüm illerin katılım gösterdiği festivale, İstanbul, Antalya gibi motor tutkunlarının yoğun olduğu yerlerden de katılım oldu. Hatta festivale Hollanda, Belçika gibi ülkelerden de katılanlar da oldu.    

EFSANAYE İLGİ

Boztepe gezisi ve şehir turu atan motosiklet tutkunları daha sonra Yason Burnu’na giderek burada çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Yüzlerce motosiklet tutkunun katıldığı festivalde 50 yıl önce Vespa marka motosikletiyle dünyayı gezen Osman Gürsoy da tecrübelerini aktardı. Büyük ilgi gören Gürsoy’un elini bazı motosiklet tutkunları öperek saygılarını gösterdi.

YAKIŞMADI!

Bu arada festivalden geriye çöplerin kalması ise hoş olmayan görüntüler ortaya çıkarırken bu durum tepkilere neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.