Yılmaz; vatandaş AK Parti'ye tepkili...

SİYASET 20.03.2019 - 20:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2373+ kez okundu.
 

Yılmaz; vatandaş AK Parti'ye tepkili...

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, “Vatandaş ekonomik durumdan dolayı tepkili; AK Partiliyi AK Parti’ye karşı ikna etmek görevi de bize düştü" dedi.
Yılmaz açıklamasında;"Liderimizin sözünü yere düşürmemek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.   MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, yerel seçime giden süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, Ordu'daki bürokrasinin negatif çalıştığını ileri sürdü. Yılmaz, “Ordu'da seçmen iş istiyor, doğalgazın yaygınlaştırılmasını talep ediyor. Ama bürokrasi yapmamak için didiniyor. Bugüne kadar fabrika kuramadık, fındıktan katma değer yaratamadık. Vatandaş ekonomik durumdan dolayı tepkili; AK Partiliyi AK Parti'ye karşı ikna etmek görevi de bize düştü. Liderimizin sözünü yere düşürmemek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, “Vatandaş ekonomik durumdan dolayı tepkili; AK Partiliyi AK Parti’ye karşı ikna etmek görevi de bize düştü" dedi.

Yılmaz açıklamasında;"Liderimizin sözünü yere düşürmemek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, yerel seçime giden süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, Ordu'daki bürokrasinin negatif çalıştığını ileri sürdü. Yılmaz, “Ordu'da seçmen iş istiyor, doğalgazın yaygınlaştırılmasını talep ediyor. Ama bürokrasi yapmamak için didiniyor. Bugüne kadar fabrika kuramadık, fındıktan katma değer yaratamadık. Vatandaş ekonomik durumdan dolayı tepkili; AK Partiliyi AK Parti'ye karşı ikna etmek görevi de bize düştü. Liderimizin sözünü yere düşürmemek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.