Yılmaz Tören'i tebrik etti

SİYASET 01.04.2019 - 22:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2303+ kez okundu.
 

Yılmaz Tören'i tebrik etti

Altınordu’da yarışı kaybeden VHP Adayı Birol Yılmaz, kazanan AK Parti Adayı Aşkın Tören’i tebrik etti.
Yazılı bir açıklama yapan Yılmaz şunları söyledi; Altınordu Belediye Başkanlığı'na aday olduğum 2019 yerel seçimini AK Parti Adayı Aşkın Tören kazanmıştır. Kendisiyle demokrasimize yakışır bir şekilde, karşılıklı anlayış ve nezaket çerçevesinde yarıştık. Kazandığı için kendisini tebrik ediyorum. Seçim süresince sahada ve sandıkta, şahsıma gösterilen ilgi ve destek için tüm seçmenlerime, gönül dostlarıma teşekkür ederim. Sizlere beklediğiniz sevinci yaşatamadığım için üzgünüm. Ancak, seçimlerde kaybetmek de var. Evet ben başkan olamadım ama seçimi kazanarak belediye meclisi üyesi olan arkadaşlarımız var. Partimizden seçilen Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza halkımız muhalefet görevi vermiştir. Bunun bilincindeyiz. Halkımızın bize verdiği bu görevin layıkıyla yürütülmesi konusunda tüm meclis üyelerimizin yanında duracağım. Bana güvenerek çıktıları bu yolda şartlar ne olursa olsun onları yalnız bırakmayacağımı herkesin bilmesini isterim. Bu vesile ile şehrimizin değişik ilçelerinde başkan veya meclis üyesi seçilen herkesi kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte bir şehir plancısı olarak hayatımda Altınordu için çalışmaya ve şehrimin daha yaşanılır bir yer olması için çaba göstermeye devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal ediniz.
Altınordu’da yarışı kaybeden VHP Adayı Birol Yılmaz, kazanan AK Parti Adayı Aşkın Tören’i tebrik etti.

Yazılı bir açıklama yapan Yılmaz şunları söyledi;

Altınordu Belediye Başkanlığı'na aday olduğum 2019 yerel seçimini AK Parti Adayı Aşkın Tören kazanmıştır. Kendisiyle demokrasimize yakışır bir şekilde, karşılıklı anlayış ve nezaket çerçevesinde yarıştık. Kazandığı için kendisini tebrik ediyorum.

Seçim süresince sahada ve sandıkta, şahsıma gösterilen ilgi ve destek için tüm seçmenlerime, gönül dostlarıma teşekkür ederim. Sizlere beklediğiniz sevinci yaşatamadığım için üzgünüm. Ancak, seçimlerde kaybetmek de var. Evet ben başkan olamadım ama seçimi kazanarak belediye meclisi üyesi olan arkadaşlarımız var. Partimizden seçilen Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza halkımız muhalefet görevi vermiştir. Bunun bilincindeyiz. Halkımızın bize verdiği bu görevin layıkıyla yürütülmesi konusunda tüm meclis üyelerimizin yanında duracağım. Bana güvenerek çıktıları bu yolda şartlar ne olursa olsun onları yalnız bırakmayacağımı herkesin bilmesini isterim. Bu vesile ile şehrimizin değişik ilçelerinde başkan veya meclis üyesi seçilen herkesi kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Bundan sonraki süreçte bir şehir plancısı olarak hayatımda Altınordu için çalışmaya ve şehrimin daha yaşanılır bir yer olması için çaba göstermeye devam edeceğim.

Hepiniz hakkınızı helal ediniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.