Yelken Ve Kanolar Bu Kez De Zafer Bayramı İçin Denizle Buluştu

YAŞAM 05.09.2021 - 18:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2347+ kez okundu.
 

Yelken Ve Kanolar Bu Kez De Zafer Bayramı İçin Denizle Buluştu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ünye ilçesinde yelken ve kona gösterisi yapıldı.
        Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’yu deniz sporlarıyla bütünleştirmek için başlattığı hareket şehirde yayılmaya devam ediyor. Özellikle genç ve çocukların ilgi gösterdiği kano ve yelken, Ordu’yu su sporlarında üs haline getiriyor.           Bu zamana kadar birçok gösteri ile şehrin denizini süsleyen ve renkli görüntüler ortaya çıkaran yelken ve kano sporcuları, bu defa da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Ünye’de bir araya geldi. Kano ve yelkenlerini 30 Ağustos Zafer Bayramı için denizle buluşturan genç ve çocuklar izleyenlere görsel şölen yaşattı.           “SU SPORLARINI YAYGINLAŞTIRMAK EN BÜYÜK AMACIMIZ”       30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ünye’de yelken ve kona sporcularının gösteri düzenlediğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sahil kenti Ünye’mizin deniz ile daha fazla buluşması için deniz sporlarıyla gençlerimizi ve hatta herkesi buluşturmak için buradayız” dedi.           Başkan Güler şöyle konuştu:       “Bu tarihi günde sizlerle birlikte su sporlarıyla 30 Ağustos’u kutlayacağız. Sahil kenti Ünye’mizin deniz ile daha fazla buluşması için deniz sporlarıyla gençlerimizi ve hatta herkesi buluşturmak için buradayız. Gönlümüzce eğlenip denizle daha fazla haşır neşir olmamızı arzu ediyorum. Ünye’miz bütün güzelliklere layık. Dolayısıyla burada da su sporlarının yaygınlaşması en büyük amacımız. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı kutluyorum. Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum”           “GENÇLERİN MUTLU OLACAĞI AYRICALIKLARI GETİRMEK MÜKEMMEL BİR ŞEY”       AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yaptığı çalışmalarla Ordu’ya farklı bir belediyecilik hizmeti verdiğini söyledi. Yaptığı çalışmalar için Başkan Güler’e teşekkür eden Milletvekili Yediyıldız, “30 Ağustos’un kutlandığı bugünde farklı bir belediyecilik hizmeti görüyorsunuz. Hilmi Güler bu işte. Hilmi Güler sosyal belediyeciliğin en alasını yapar ve gösterir. Belediyeciliğe yeni bir rol, yeni bir açılım yapıyor Hilmi Güler. Hilmi Güler’in Ordu’yu nereden nereye getirdiğini göreceğiz. Sizlerin huzurunuzda sayın bakanıma teşekkür ediyorum. Ünye’ye yelken, kano ayrıcalığını getirmek gençlerin mutlu olacağı ayrıcalıkları getirmek mükemmel bir şey” şeklinde konuştu.              
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ünye ilçesinde yelken ve kona gösterisi yapıldı.

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’yu deniz sporlarıyla bütünleştirmek için başlattığı hareket şehirde yayılmaya devam ediyor. Özellikle genç ve çocukların ilgi gösterdiği kano ve yelken, Ordu’yu su sporlarında üs haline getiriyor.

 

 

 

 

 

Bu zamana kadar birçok gösteri ile şehrin denizini süsleyen ve renkli görüntüler ortaya çıkaran yelken ve kano sporcuları, bu defa da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Ünye’de bir araya geldi. Kano ve yelkenlerini 30 Ağustos Zafer Bayramı için denizle buluşturan genç ve çocuklar izleyenlere görsel şölen yaşattı.

 

 

 

 

 

“SU SPORLARINI YAYGINLAŞTIRMAK EN BÜYÜK AMACIMIZ”

 

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ünye’de yelken ve kona sporcularının gösteri düzenlediğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sahil kenti Ünye’mizin deniz ile daha fazla buluşması için deniz sporlarıyla gençlerimizi ve hatta herkesi buluşturmak için buradayız” dedi.

 

 

 

 

 

Başkan Güler şöyle konuştu:

 

 

 

“Bu tarihi günde sizlerle birlikte su sporlarıyla 30 Ağustos’u kutlayacağız. Sahil kenti Ünye’mizin deniz ile daha fazla buluşması için deniz sporlarıyla gençlerimizi ve hatta herkesi buluşturmak için buradayız. Gönlümüzce eğlenip denizle daha fazla haşır neşir olmamızı arzu ediyorum. Ünye’miz bütün güzelliklere layık. Dolayısıyla burada da su sporlarının yaygınlaşması en büyük amacımız. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı kutluyorum. Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum”

 

 

 

 

 

“GENÇLERİN MUTLU OLACAĞI AYRICALIKLARI GETİRMEK MÜKEMMEL BİR ŞEY”

 

 

 

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yaptığı çalışmalarla Ordu’ya farklı bir belediyecilik hizmeti verdiğini söyledi. Yaptığı çalışmalar için Başkan Güler’e teşekkür eden Milletvekili Yediyıldız, “30 Ağustos’un kutlandığı bugünde farklı bir belediyecilik hizmeti görüyorsunuz. Hilmi Güler bu işte. Hilmi Güler sosyal belediyeciliğin en alasını yapar ve gösterir. Belediyeciliğe yeni bir rol, yeni bir açılım yapıyor Hilmi Güler. Hilmi Güler’in Ordu’yu nereden nereye getirdiğini göreceğiz. Sizlerin huzurunuzda sayın bakanıma teşekkür ediyorum. Ünye’ye yelken, kano ayrıcalığını getirmek gençlerin mutlu olacağı ayrıcalıkları getirmek mükemmel bir şey” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.