Yediyıldız ve Taşçı mazbata aldı

SİYASET 03.07.2018 - 15:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1769+ kez okundu.
 

Yediyıldız ve Taşçı mazbata aldı

AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşcı mazbata aldı.
24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti listelerinden bir ve ikinci sırada milletvekili olan Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşcı birlikte mazbata aldı.    Ordu Adliyesi’ne gelen Yediyıldız ve Taşcı burada gerçekleşen törenin ardından mazbatalarını aldı. AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk’in yanı sıra partililerinde hazır bulunduğu törene başta Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş olmak üzere bazı belediye başkanları da katıldı.   Törende Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaza da hazır bulundu
AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşcı mazbata aldı.

24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti listelerinden bir ve ikinci sırada milletvekili olan Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşcı birlikte mazbata aldı.

 

 Ordu Adliyesi’ne gelen Yediyıldız ve Taşcı burada gerçekleşen törenin ardından mazbatalarını aldı. AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk’in yanı sıra partililerinde hazır bulunduğu törene başta Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş olmak üzere bazı belediye başkanları da katıldı.

 

Törende Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaza da hazır bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.