Yediyıldız’dan gençlik merkezine ziyaret

BÖLGE GÜNDEMİ 04.01.2019 - 23:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1980+ kez okundu.
 

Yediyıldız’dan gençlik merkezine ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, 2019’ un ilk gününde Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle hasbıhal etti.
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’in sosyal medyadan yaptığı, “Yılın ilk gününde 7/24 açık Ordu Gençlik Merkezi’ndeyiz, çay-çorba mevcut. Kendini genç hisseden herkesi bekleriz.”  daveti üzerine, Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, davete icabet ederek, gençlik merkezini ziyaret etti. Gençlerle tek tek ilgilenen Milletvekili Yediyıldız, onların istek ve taleplerini dinledi. Bir süre gençlerle masa tenisi de oynayan Yediyıldız, tatil gününde gençlik merkezinde ders çalışan gençlere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.   Gençlerle çay içen Yediyıldız, “Tatil gününde gençlerin zamanlarını ders çalışmaya adamış olmaları ziyadesi ile beni mutlu etti. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır.” diye konuştu.
AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Başkanı Dr. Şenel Yediyıldız, 2019’ un ilk gününde Ordu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle hasbıhal etti.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’in sosyal medyadan yaptığı, “Yılın ilk gününde 7/24 açık Ordu Gençlik Merkezi’ndeyiz, çay-çorba mevcut. Kendini genç hisseden herkesi bekleriz.”  daveti üzerine, Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, davete icabet ederek, gençlik merkezini ziyaret etti.

Gençlerle tek tek ilgilenen Milletvekili Yediyıldız, onların istek ve taleplerini dinledi. Bir süre gençlerle masa tenisi de oynayan Yediyıldız, tatil gününde gençlik merkezinde ders çalışan gençlere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.

 

Gençlerle çay içen Yediyıldız, “Tatil gününde gençlerin zamanlarını ders çalışmaya adamış olmaları ziyadesi ile beni mutlu etti. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.