Yaz Spor Okulu kayıtları başladı

SPOR 02.06.2018 - 00:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2144+ kez okundu.
 

Yaz Spor Okulu kayıtları başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okulların tatile girecek olmasıyla birlikte öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi için açtığı “Yaz Spor Okulları”nın kayıtları başladı.
Ünye Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, yaz okulunun 29 Haziran tarihinde başlayacağını ve kayıt almaya başladıklarını söyledi. -“Okullarımızı bizzat ziyaret edeceğiz”- Yaz okullarına katılımı yüksek tutmak için okulları ziyaret edeceklerini ifade eden Kuyumcu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli branşlarda yaz spor okullarımız başlayacaktır. Antrenörlerimiz ve şube müdürlerimizle birlikte okul taramaları yaparak, okul müdürleri, beden eğitimi ve rehber öğretmenler ile görüşerek çalışmalarımız devam etmektedir. Bu yıl diğer yıllara göre katılımı üst seviyede tutmak amaçlı tüm okullarımızı birebir ziyaret ederek, duyurularımızı yapacağız. 29 Haziran’a ekibimizle beraber heyecanlı bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi. -“Birçok alandan çalışma olacak”- Yaz spor okulunda olimpik spor branşları gibi birçok alanın da olacağını söyleyen Müdür Kuyumcu, şu bilgiyi verdi: “Yaz sporundaki branşlarımız okçuluk, masa tenisi, taekwando, wushu, olimpik sporlar daha ağırlıklı olmak üzere basketbol, voleybol dallarında yaz okulu çalışmaları yapacağız. Çeşitlilik ve farkındalık yaratmak adına Ünye’de ilk olan kano, halter ve okçuluk branşlarımızda olacak. Olimpik olarak yapmış olduğumuz tüm branşlarda yaz spor okulu çalışmalarımız başlayacak. Tüm velilerimize ve gençlerimize yaz spor okuluna katılmaları içinde çağrıda bulunuyoruz.” -“Kayıtlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapılacak”- Kuyumcu, kayıtların Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapılacağını, 29 Haziran tarihine kadar, okullar ve beden eğitimi öğretmenlerinin kendi bünyesinde öğrencilerini takım halinde getirip antrenörlere başvurup kayıt yaptırabileceğini sözlerine ekledi.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okulların tatile girecek olmasıyla birlikte öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi için açtığı “Yaz Spor Okulları”nın kayıtları başladı.

Ünye Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, yaz okulunun 29 Haziran tarihinde başlayacağını ve kayıt almaya başladıklarını söyledi.

-“Okullarımızı bizzat ziyaret edeceğiz”-

Yaz okullarına katılımı yüksek tutmak için okulları ziyaret edeceklerini ifade eden Kuyumcu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli branşlarda yaz spor okullarımız başlayacaktır. Antrenörlerimiz ve şube müdürlerimizle birlikte okul taramaları yaparak, okul müdürleri, beden eğitimi ve rehber öğretmenler ile görüşerek çalışmalarımız devam etmektedir. Bu yıl diğer yıllara göre katılımı üst seviyede tutmak amaçlı tüm okullarımızı birebir ziyaret ederek, duyurularımızı yapacağız. 29 Haziran’a ekibimizle beraber heyecanlı bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi.

-“Birçok alandan çalışma olacak”-

Yaz spor okulunda olimpik spor branşları gibi birçok alanın da olacağını söyleyen Müdür Kuyumcu, şu bilgiyi verdi:

“Yaz sporundaki branşlarımız okçuluk, masa tenisi, taekwando, wushu, olimpik sporlar daha ağırlıklı olmak üzere basketbol, voleybol dallarında yaz okulu çalışmaları yapacağız. Çeşitlilik ve farkındalık yaratmak adına Ünye’de ilk olan kano, halter ve okçuluk branşlarımızda olacak. Olimpik olarak yapmış olduğumuz tüm branşlarda yaz spor okulu çalışmalarımız başlayacak. Tüm velilerimize ve gençlerimize yaz spor okuluna katılmaları içinde çağrıda bulunuyoruz.”

-“Kayıtlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapılacak”-

Kuyumcu, kayıtların Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde yapılacağını, 29 Haziran tarihine kadar, okullar ve beden eğitimi öğretmenlerinin kendi bünyesinde öğrencilerini takım halinde getirip antrenörlere başvurup kayıt yaptırabileceğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.