Yaylada cinayet: 2 ölü

ASAYİŞ 20.09.2018 - 15:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2970+ kez okundu.
 

Yaylada cinayet: 2 ölü

Kumru Ericek Yaylası’nda yaşanan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Cemil Koç ile Oğuzhan K. ve Erhan Kandazoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar silahlarına sarıldı. Ünye Çakmak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Cemil Koç (50), olay yerinde yaşamını kaybederken Oğuzhan K. ve Erhan Kandazoğlu ağır yaralandı. Yaralılardan Erhan Kadazoğlu, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.  
Kumru Ericek Yaylası’nda yaşanan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Cemil Koç ile Oğuzhan K. ve Erhan Kandazoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar silahlarına sarıldı.

Ünye Çakmak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Cemil Koç (50), olay yerinde yaşamını kaybederken Oğuzhan K. ve Erhan Kandazoğlu ağır yaralandı. Yaralılardan Erhan Kadazoğlu, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.