Yaya Geçidinde Anne ile Kızı Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 24.06.2019 - 10:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1219+ kez okundu.
 

Yaya Geçidinde Anne ile Kızı Hayatını Kaybetti

Fatsa ilçesinde yaya şeridinden yolun karşısına geçmek isteyen anne ve kızı, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, hastalanan bir yakını hastaneye götüren aracı takip eden Ömer Yıldız idaresindeki 55 FF 223 plakalı otomobil, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan yaya şeridinden yolun karşısına geçmek isteyen anne Saniye (42) ve kızı Nisanur Tezin’e (7) çarptı.   Yaklaşık 50 metre savrulan anne ve kızı ağır yaralandı. Olay yerinden geçmekte olan bir polis memurunun haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan anne ilçedeki özel bir hastaneye, kız ise 112 Acil Servis Ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ve kızı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis sürücüyü gözaltına alırken kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Fatsa ilçesinde yaya şeridinden yolun karşısına geçmek isteyen anne ve kızı, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, hastalanan bir yakını hastaneye götüren aracı takip eden Ömer Yıldız idaresindeki 55 FF 223 plakalı otomobil, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan yaya şeridinden yolun karşısına geçmek isteyen anne Saniye (42) ve kızı Nisanur Tezin’e (7) çarptı.

 

Yaklaşık 50 metre savrulan anne ve kızı ağır yaralandı.

Olay yerinden geçmekte olan bir polis memurunun haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan anne ilçedeki özel bir hastaneye, kız ise 112 Acil Servis Ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Anne ve kızı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis sürücüyü gözaltına alırken kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.