Yavru Patiye Başarılı Operasyon

YAŞAM 01.06.2021 - 16:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1768+ kez okundu.
 

Yavru Patiye Başarılı Operasyon

Araba çarpması sonucu bacağında kırık oluşan yavru köpek, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.
      Ordu Büyükşehir Belediyesi bir yandan tam donanımlı hayvan hastanesini açılışa hazırlarken bir yandan da sokak hayvanlarının tedavilerini aksatmadan sürdürüyor.     3 AYLIK PATİ TEDAVİ ALTINA ALINDI         Araba çarpması sonucu yaralanan ve vatandaşların ihbarı sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesine getirilen 3 aylık yavru köpek burada tedavi altına alındı.           MİNİK DOST SAĞLIĞINA KAVUŞTURULDU       Tecrübeli kadrosu ve son teknolojik cihazlarla faaliyet gösteren Hayvan Hastanesinde tedavisine başlanan ve tetkikleri yapılan yavru patinin bacağında kırık olduğu tespit edildi. Veteriner hekimler tarafından başarılı bir operasyon geçiren yavru köpek sağlığına kavuşturuldu.     YENİ YUVASINI ARIYOR Ameliyat sonrası tekrar eski sağlığına kavuşan 3 aylık yavru köpek yuvalandırılmak için sabırsızlıkla bekliyor. Güçlü minik dostu sahiplenmek isteyenler 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini ziyaret edebilir.          
Araba çarpması sonucu bacağında kırık oluşan yavru köpek, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi bir yandan tam donanımlı hayvan hastanesini açılışa hazırlarken bir yandan da sokak hayvanlarının tedavilerini aksatmadan sürdürüyor.

 

 

3 AYLIK PATİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

 

 

 

 

Araba çarpması sonucu yaralanan ve vatandaşların ihbarı sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesine getirilen 3 aylık yavru köpek burada tedavi altına alındı.

 

 

 

 

 

MİNİK DOST SAĞLIĞINA KAVUŞTURULDU

 

 

 

Tecrübeli kadrosu ve son teknolojik cihazlarla faaliyet gösteren Hayvan Hastanesinde tedavisine başlanan ve tetkikleri yapılan yavru patinin bacağında kırık olduğu tespit edildi. Veteriner hekimler tarafından başarılı bir operasyon geçiren yavru köpek sağlığına kavuşturuldu.

 

 

YENİ YUVASINI ARIYOR

Ameliyat sonrası tekrar eski sağlığına kavuşan 3 aylık yavru köpek yuvalandırılmak için sabırsızlıkla bekliyor. Güçlü minik dostu sahiplenmek isteyenler 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevini ziyaret edebilir.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.