“Yatırımlarımızla, Yol Yapım Kapasitemizi Arttırıyoruz”

BÖLGE GÜNDEMİ 07.07.2021 - 13:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1515+ kez okundu.
 

“Yatırımlarımızla, Yol Yapım Kapasitemizi Arttırıyoruz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Dereköy Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tavlı, burada yaptığı konuşmada yol ve altyapı hizmetleri anlamında kapasite arttıracak yatırımlar yaptıklarını söyledi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Partinin Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Dereköy Mahallesi’nde Muhtar Fahrettin Keskin ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.       Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dereköy Mahallesi Muhtarı Fahrettin Keskin ve mahalle sakinleri; Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve beraberinkilere teşekkür ettiler.       Başkan Argan, “Belediye Başkanımız Cansiperane Çalışıyor”       AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye’ye hizmet noktasında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ın cansiperane çalıştığını vurgulayarak, özellikle 16 Temmuz’da hizmete girecek olan beton santrali ve konkasör şantiyesi ile birlikte tüm mahallelerde yol ve altyapı yatırımlarının çok daha fazla hız kazanacağını söyledi. Argan, “Bizler Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ve ‘Benim ülkemin vatandaşları birinci sınıf vatandaştır.’ Sözlerinden hareketle her zaman emrinizdeyiz.” dedi.       Başkan Tavlı, “Mahallelerimizin İhtiyaçlarını İmkân Doğrultusunda Karşılamaya Devam Ediyoruz”       Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, mahallelerin yol, altyapı ve diğer ihtiyaçlarını imkânlar doğrultusunda karşılamaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Tavlı, yaptığı konuşmada, “Yapabildiğimiz noktalarda beton yol, diğer alanlarda da malzemeli yol bakım çalışmaları olmak üzere Ünye Belediyesi olarak aralıksız çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çalışmaları yaptığımız yatırımlarla çok daha fazla arttırma hedefindeyiz. Gerek hükümetimiz olsun, gerekse de yerelde belediye olarak bizler vatandaşlarımızın her daim hizmetindeyiz ve ciddi bir gayretle gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.    
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Dereköy Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tavlı, burada yaptığı konuşmada yol ve altyapı hizmetleri anlamında kapasite arttıracak yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Partinin Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Dereköy Mahallesi’nde Muhtar Fahrettin Keskin ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

 

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dereköy Mahallesi Muhtarı Fahrettin Keskin ve mahalle sakinleri; Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve beraberinkilere teşekkür ettiler.

 

 

 

Başkan Argan, “Belediye Başkanımız Cansiperane Çalışıyor”

 

 

 

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye’ye hizmet noktasında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ın cansiperane çalıştığını vurgulayarak, özellikle 16 Temmuz’da hizmete girecek olan beton santrali ve konkasör şantiyesi ile birlikte tüm mahallelerde yol ve altyapı yatırımlarının çok daha fazla hız kazanacağını söyledi. Argan, “Bizler Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ve ‘Benim ülkemin vatandaşları birinci sınıf vatandaştır.’ Sözlerinden hareketle her zaman emrinizdeyiz.” dedi.

 

 

 

Başkan Tavlı, “Mahallelerimizin İhtiyaçlarını İmkân Doğrultusunda Karşılamaya Devam Ediyoruz”

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, mahallelerin yol, altyapı ve diğer ihtiyaçlarını imkânlar doğrultusunda karşılamaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Tavlı, yaptığı konuşmada, “Yapabildiğimiz noktalarda beton yol, diğer alanlarda da malzemeli yol bakım çalışmaları olmak üzere Ünye Belediyesi olarak aralıksız çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çalışmaları yaptığımız yatırımlarla çok daha fazla arttırma hedefindeyiz. Gerek hükümetimiz olsun, gerekse de yerelde belediye olarak bizler vatandaşlarımızın her daim hizmetindeyiz ve ciddi bir gayretle gece gündüz demeden çalışıyoruz.” diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.