Yasaklayın ŞU Köpeği !!!

YAŞAM (Ünye Belediyesi Bülten ) - Ünye Belediyesi Bülten | 11.10.2020 - 00:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1891+ kez okundu.
 

Yasaklayın ŞU Köpeği !!!

PARKTA oynayan 11 yaşındaki kız çocuğu 3 pitbull cinsi katil köpeğin saldırısına uğradı. Küçük kızı çevredeki vatandaşlar ölümden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan küçük kızı 60 dikiş atıldı. Aile ise katil köpeklerin sahiplerinden şikayetçi oldu.
Samsun'un Havza ilçesinde pitbull cinsi 3 köpeğin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Tuğba Kaplan yaralandı. Memduhiye Mahallesi'nde dün parkta oynayan Tuğba Kaplan, arkadaşları ile parkın yanındaki bahçede bulunan köpekleri sevmek istedi. Açılan bahçe kapısından çıkan pitbull cinsi köpek ve içerideki köpekler küçük kıza saldırdı. Çevredekilerin yardımı ile köpeklerden kurtarılan Kaplan, Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından küçük kız ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi. Taburcu edildikten sonra evde tedavisine devam edilen Kaplan, arkadaşlarıyla parka gittiğini, arkadaşının köpekleri sevmek için yanına gidip kapıyı açınca bir köpeğin kendisini ısırmaya başladığını ve sürükleyerek içeri çektiğini anlattı. Diğer köpeklerin de kendisine saldırdığını ifade eden Kaplan, parktan gelen iki kişinin kendisini kurtardığını söyledi.
PARKTA oynayan 11 yaşındaki kız çocuğu 3 pitbull cinsi katil köpeğin saldırısına uğradı. Küçük kızı çevredeki vatandaşlar ölümden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan küçük kızı 60 dikiş atıldı. Aile ise katil köpeklerin sahiplerinden şikayetçi oldu.

Samsun'un Havza ilçesinde pitbull cinsi 3 köpeğin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Tuğba Kaplan yaralandı. Memduhiye Mahallesi'nde dün parkta oynayan Tuğba Kaplan, arkadaşları ile parkın yanındaki bahçede bulunan köpekleri sevmek istedi.

Açılan bahçe kapısından çıkan pitbull cinsi köpek ve içerideki köpekler küçük kıza saldırdı. Çevredekilerin yardımı ile köpeklerden kurtarılan Kaplan, Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından küçük kız ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi.

Taburcu edildikten sonra evde tedavisine devam edilen Kaplan, arkadaşlarıyla parka gittiğini, arkadaşının köpekleri sevmek için yanına gidip kapıyı açınca bir köpeğin kendisini ısırmaya başladığını ve sürükleyerek içeri çektiğini anlattı. Diğer köpeklerin de kendisine saldırdığını ifade eden Kaplan, parktan gelen iki kişinin kendisini kurtardığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.