Yanık, helallik istedi

SİYASET 01.04.2019 - 22:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1710+ kez okundu.
 

Yanık, helallik istedi

Çaybaşı eski Belediye Başkanı İsmet Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla helallik isteyerek hemşerilerine teşekkür etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti’den aday gösterilmeyip  partisinden istifa eden ve önce bağımsız ardından da Büyük Birlik Partisi’nden Çaybaşı Belediye Başkan Adayı olan İsmet Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:   “Değerli Çaybaşılı ve İlküvezli kardeşlerim. 15 yıldır aktif olarak içerinde bulunduğum; bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği, bir dönem İlküvez Belediye Başkanlığı ve bir dönem Çaybaşı Belediye Başkanlığı yaptım. Bu dönem içerisinde başta bana destek veren aileme ve yol arkadaşlarıma, Çaybaşılı ve İlküvezli kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süre içerinde istemeyerek de olsa kırdığım, üzdüğüm kardeşlerimden helallik istiyorum. Ben, tüm Çaybaşılı ve İlküvezli kardeşlerime hakkımı helal ettim. 31 Mart seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olsun.”
Çaybaşı eski Belediye Başkanı İsmet Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla helallik isteyerek hemşerilerine teşekkür etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti’den aday gösterilmeyip  partisinden istifa eden ve önce bağımsız ardından da Büyük Birlik Partisi’nden Çaybaşı Belediye Başkan Adayı olan İsmet Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

 

“Değerli Çaybaşılı ve İlküvezli kardeşlerim. 15 yıldır aktif olarak içerinde bulunduğum; bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği, bir dönem İlküvez Belediye Başkanlığı ve bir dönem Çaybaşı Belediye Başkanlığı yaptım. Bu dönem içerisinde başta bana destek veren aileme ve yol arkadaşlarıma, Çaybaşılı ve İlküvezli kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süre içerinde istemeyerek de olsa kırdığım, üzdüğüm kardeşlerimden helallik istiyorum. Ben, tüm Çaybaşılı ve İlküvezli kardeşlerime hakkımı helal ettim. 31 Mart seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.