Yakında en ‘iyi’ adayları açıklayacağız

SİYASET 08.01.2019 - 22:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2361+ kez okundu.
 

Yakında en ‘iyi’ adayları açıklayacağız

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya seçim hazırlıklarının tamamlandığını ve kısa süre sonra adaylarını kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.
İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı düzenlenen programla bir araya geldi. Yüzüncü Yıl Restoranda düzenlenen programa İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya’nın yanı sıra çevre ilçe başkanları da katıldı. Programda konuşan İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, “Bizler iyi bir Türkiye için yola çıkmış gönül erleriyiz. Hepinizin bildiği gibi bu parti çok büyük zorluklar içinde kurularak buralara kadar taşındı. Her ne kadar ötelense de bu gün güzel yurdumuzun her yerinde iyi partiden söz edilmektedir. Yandaşcıların partisi değil, 80 milyonu eşit seviyede kucaklayanların partisidir. Kin nefret ve hakaret dolu aşağılayıcı söylemlerin değil, sevgi ve saygı dilinin hakim olduğu hoşgörü ve şefkat partisidir. Seçimler siyasi partilerin harman zamanıdır ve bizlerde bunu harmanlayacağız. halkın bildiği tanıdığı güvendiği desteklediği ilke iradeli ve güçlü isimlerle çok yakında önce ilimizde sonra ilçelerde belediye başkan adaylarını açıklayacağız.” dedi. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde İYİ Parti’nin başarılı olacağını dile getiren İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya, “İlçe teşkilatımızın dayanışma kahvaltısında bir araya geldik. Biz inancın açamadığı kilit, çözemediği problem olmadığını biliyoruz. Her şeyden önce bu ülkeye, sadece Türkiye Cumhuriyeti’ne değil, Ortadoğu’daki Türk kardeşlerimizin, güneyimizdeki Türkmen kardeşlerimizin tüm dünyadaki Türklerin anayurdu olduğu için güveniyoruz. Önümüzde çok önemsediğimiz yerel seçimler var. Biz bu seçimde partimizin başarılı bir şekilde çıkacağına inanıyoruz. Bu seçimlerin ardından genel seçimlerde ihtimal muhalefet, iyi ihtimal iktidar olarak bu seçimlerden çıkacağız inşallah. Adaylarımızı yakında açıklayacağız” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya seçim hazırlıklarının tamamlandığını ve kısa süre sonra adaylarını kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

İYİ Parti Ünye İlçe Teşkilatı düzenlenen programla bir araya geldi. Yüzüncü Yıl Restoranda düzenlenen programa İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya’nın yanı sıra çevre ilçe başkanları da katıldı.

Programda konuşan İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, “Bizler iyi bir Türkiye için yola çıkmış gönül erleriyiz. Hepinizin bildiği gibi bu parti çok büyük zorluklar içinde kurularak buralara kadar taşındı. Her ne kadar ötelense de bu gün güzel yurdumuzun her yerinde iyi partiden söz edilmektedir. Yandaşcıların partisi değil, 80 milyonu eşit seviyede kucaklayanların partisidir. Kin nefret ve hakaret dolu aşağılayıcı söylemlerin değil, sevgi ve saygı dilinin hakim olduğu hoşgörü ve şefkat partisidir. Seçimler siyasi partilerin harman zamanıdır ve bizlerde bunu harmanlayacağız. halkın bildiği tanıdığı güvendiği desteklediği ilke iradeli ve güçlü isimlerle çok yakında önce ilimizde sonra ilçelerde belediye başkan adaylarını açıklayacağız.” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde İYİ Parti’nin başarılı olacağını dile getiren İYİ Parti Ordu İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya, “İlçe teşkilatımızın dayanışma kahvaltısında bir araya geldik. Biz inancın açamadığı kilit, çözemediği problem olmadığını biliyoruz. Her şeyden önce bu ülkeye, sadece Türkiye Cumhuriyeti’ne değil, Ortadoğu’daki Türk kardeşlerimizin, güneyimizdeki Türkmen kardeşlerimizin tüm dünyadaki Türklerin anayurdu olduğu için güveniyoruz. Önümüzde çok önemsediğimiz yerel seçimler var. Biz bu seçimde partimizin başarılı bir şekilde çıkacağına inanıyoruz. Bu seçimlerin ardından genel seçimlerde ihtimal muhalefet, iyi ihtimal iktidar olarak bu seçimlerden çıkacağız inşallah. Adaylarımızı yakında açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.