Yağış ve fırtına hava ulaşımını etkiledi

BÖLGE GÜNDEMİ 26.09.2018 - 09:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1866+ kez okundu.
 

Yağış ve fırtına hava ulaşımını etkiledi

Dün akşamdan beri Ordu ve çevresinde etkili olan yağışlı ve fırtınalı hava ulaşımını etkiledi.
Dün gece İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan Türk Hava Yollarına ait TK 2850, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Anadolu Jet’e ait TK 7334 ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkan Anadolu Jet’e ait TK 7196 sefer sayılı uçaklar yağış ve fırtına nedeniyle Ordu Giresun Havalimanı’na inemedi. Uçaklar Samsun Çarşamba Havalimanı’na yönlendirildi. Ordu Giresun Havalimanı’ndan sabah erken saatte yapılması gereken İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara seferleri de iptal edildi. Gün içerisindeki seferlerde şimdilik bir problem olmadığı bildirildi. Sabah 08.00'de yapılan ölçümlerde havalimanı çevresinin hafif yağışlı ve görüş mesafesinin de 6 km olduğu bildirildi.  
Dün akşamdan beri Ordu ve çevresinde etkili olan yağışlı ve fırtınalı hava ulaşımını etkiledi.

Dün gece İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan Türk Hava Yollarına ait TK 2850, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Anadolu Jet’e ait TK 7334 ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkan Anadolu Jet’e ait TK 7196 sefer sayılı uçaklar yağış ve fırtına nedeniyle Ordu Giresun Havalimanı’na inemedi. Uçaklar Samsun Çarşamba Havalimanı’na yönlendirildi.

Ordu Giresun Havalimanı’ndan sabah erken saatte yapılması gereken İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara seferleri de iptal edildi.

Gün içerisindeki seferlerde şimdilik bir problem olmadığı bildirildi.

Sabah 08.00'de yapılan ölçümlerde havalimanı çevresinin hafif yağışlı ve görüş mesafesinin de 6 km olduğu bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.