“Verimlilik her alanda uygulanmalı”

BÖLGE GÜNDEMİ 22.12.2018 - 23:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1893+ kez okundu.
 

“Verimlilik her alanda uygulanmalı”

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşat Sezgül, “20-27 Aralık Verimlilik Haftası” dolayısıyla yaptığı açıklamada verimliliğin her alanda uygulanması gerektiğinin söyledi.
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “20-27 Aralık Verimlilik Haftası” dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı. Küreselleşen ve gelişen dünyada yaşamsal döngünün sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesinin anahtarının verimlilikten geçtiğine vurgu yapan Sezgül, temel gıda ihtiyaçlarının temininin sürdürülmesinden, enerji kaynaklarının doğru kullanılmasına ve kamu tasarrufuna kadar birçok alanda doğru planlamanın yapılması gerektiğini belirtti. -“Verimliliğin doğru bir şekilde uygulanmasının en önemli anahtarı eğitimden geçmektedir”- Verimliliğin doğru bir şekilde uygulanmasının eğitimden geçtiğini ifade eden Sezgül, şunları söyledi: “Bugün geldiğimiz noktada verimliliğin doğru bir şekilde uygulanmasının en önemli anahtarı eğitimden geçmektedir. Küçük yaşlarda başlaması gereken verimlilik eğitimleri ile gelecek nesiller çok daha güzel bir dünyaya zemin hazırlanmış olacaktır. Verimlilik hayatın her alanında şiar edinilmesi gereken olgulardan bir tanesidir. Sanayileşme ve buna bağlı kentleşme ile birlikte artan ihtiyaçların yeterli ve doğru kullanılması adına kaynakların verimli bir şekilde tüketilmesi gerekmektedir. Tüm bunların yanında bu kaynakların üretilmesinde de verimlilik esastır. Özellikle temel besin maddelerinin üretilmesi, su kaynaklarının israfının önüne geçilmesi ve enerji kaynaklarının kullanımında ki tasarruf verimliliğin ana unsurlarını oluşturmalıdır.” -“Verimlilik konusunda azami dikkat gösteriyoruz”-   Ünye Belediyesi olarak verimlilik konusunda azami dikkat gösterdiklerini söyleyen Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, kamu kaynaklarının kullanımı konusunda adil ve tasarrufa dayalı bir yönetim anlayışı ortaya koyduklarını belirtti. Sezgül, tüm bunların yanında çevreye karşı duyarlı uygulamalar gerçekleştirdiklerini, özellikle geri dönüşüm ile ilgili yapılan uygulamalarla atık yönetiminde Ünye’nin en verimli kentlerden biri olduğunu sözlerine ekledi.
Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşat Sezgül, “20-27 Aralık Verimlilik Haftası” dolayısıyla yaptığı açıklamada verimliliğin her alanda uygulanması gerektiğinin söyledi.

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, “20-27 Aralık Verimlilik Haftası” dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Küreselleşen ve gelişen dünyada yaşamsal döngünün sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesinin anahtarının verimlilikten geçtiğine vurgu yapan Sezgül, temel gıda ihtiyaçlarının temininin sürdürülmesinden, enerji kaynaklarının doğru kullanılmasına ve kamu tasarrufuna kadar birçok alanda doğru planlamanın yapılması gerektiğini belirtti.

-“Verimliliğin doğru bir şekilde uygulanmasının en önemli anahtarı eğitimden geçmektedir”-

Verimliliğin doğru bir şekilde uygulanmasının eğitimden geçtiğini ifade eden Sezgül, şunları söyledi: “Bugün geldiğimiz noktada verimliliğin doğru bir şekilde uygulanmasının en önemli anahtarı eğitimden geçmektedir. Küçük yaşlarda başlaması gereken verimlilik eğitimleri ile gelecek nesiller çok daha güzel bir dünyaya zemin hazırlanmış olacaktır. Verimlilik hayatın her alanında şiar edinilmesi gereken olgulardan bir tanesidir. Sanayileşme ve buna bağlı kentleşme ile birlikte artan ihtiyaçların yeterli ve doğru kullanılması adına kaynakların verimli bir şekilde tüketilmesi gerekmektedir. Tüm bunların yanında bu kaynakların üretilmesinde de verimlilik esastır. Özellikle temel besin maddelerinin üretilmesi, su kaynaklarının israfının önüne geçilmesi ve enerji kaynaklarının kullanımında ki tasarruf verimliliğin ana unsurlarını oluşturmalıdır.”

-“Verimlilik konusunda azami dikkat gösteriyoruz”-

 

Ünye Belediyesi olarak verimlilik konusunda azami dikkat gösterdiklerini söyleyen Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, kamu kaynaklarının kullanımı konusunda adil ve tasarrufa dayalı bir yönetim anlayışı ortaya koyduklarını belirtti. Sezgül, tüm bunların yanında çevreye karşı duyarlı uygulamalar gerçekleştirdiklerini, özellikle geri dönüşüm ile ilgili yapılan uygulamalarla atık yönetiminde Ünye’nin en verimli kentlerden biri olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.