Vekiller Tavlı’ya teşekkür için Ünye’ye geldi

SİYASET 01.04.2019 - 22:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1979+ kez okundu.
 

Vekiller Tavlı’ya teşekkür için Ünye’ye geldi

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı’ya teşekkür için AK Parti Milletvekilleri Ünye’ye geldi.
Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı’ya teşekkür için AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı Ünye’ye geldi. Seçim çalışmalarında emek ve gayret gösteren herkese teşekkür eden AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “Bize oy veren, vermeyen bütün Ünyeli kardeşlerime hayırlı olsun. Başta ilçe başkanlarıma, kadın kolları ve yönetimine, genlik kolları ve yönetimine ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerime partimize destek vermiş sivil toplum örgütlerine partim ve Cumhurbaşkanım adına teşekkür ediyorum” dedi. Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı konuşmasında, “4 yıl boyunca size hizmet edecek olan Ünye’nin sorunları, Ünye’nin dertleri ile dertlenen artık mührü sizlerin teslim etmiş olduğunuz Hüseyin Tavlı ağabeyimizle sözün bittiği artık Ünye’mizin ve Ordu’muzun daha güzel hizmet ile eksik kalan hizmetlerle, işsizlik sorunun, dertlinin dertleri ile dertlenen bir yolculuğun ve dertlerin azaltıldığı, yok edildiği bu güzel kadılar şehri Ünye’mizde Cumhur ittifakımıza destek olduğunu için teşekküre diyorum.”dedi. Milliyetçi hareket partisine ve tüm parti mensuplarına teşekkür eden Taşçı konuşmasında şunları kaydetti, “Bugünden sonra artık Ünye’de sözün bittiği, halkın kanaatlerini alan halkla bu şehri yönetecek olan ve bizlerinde desteğini her zaman alacak olan  Hüseyin Tavlı ile enerjiyi içimize boşaltmak değil, enerjimizi Ünye’mize hizmete dönüştürme noktasında geçmişteki hataların inşallah olmayacağı güzel bir Ünye’nin başlangıcının 1 Nisan 2019 olduğunu ilan ettiniz. Allah razı olsun. İnşallah Türkiye’de de sizin gücünüz ile bu yolculuk daha güçlü gidecek.”   AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Ordu’muza, Ünye’mize ve Türkiye’mize bubüyük başarı hayırlı olsun. Allah’ın izni ile Ordu’muzu, Ünye’mizi Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler’e ve Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya  verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 60 gün boyunca gece gündüz demeden ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve Mahalle başkanlarımız ve ilçe başkanımız olmak üzere tüm ak sevdalılara teşekkür ediyorum.Yarından itibaren ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğimizi, bu millet için çaba sarf edeceğimizi Belediye Başkanımız adına söz veriyorum.”dedi. 
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı’ya teşekkür için AK Parti Milletvekilleri Ünye’ye geldi.

Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı’ya teşekkür için AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı Ünye’ye geldi.

Seçim çalışmalarında emek ve gayret gösteren herkese teşekkür eden AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “Bize oy veren, vermeyen bütün Ünyeli kardeşlerime hayırlı olsun. Başta ilçe başkanlarıma, kadın kolları ve yönetimine, genlik kolları ve yönetimine ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerime partimize destek vermiş sivil toplum örgütlerine partim ve Cumhurbaşkanım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı konuşmasında, “4 yıl boyunca size hizmet edecek olan Ünye’nin sorunları, Ünye’nin dertleri ile dertlenen artık mührü sizlerin teslim etmiş olduğunuz Hüseyin Tavlı ağabeyimizle sözün bittiği artık Ünye’mizin ve Ordu’muzun daha güzel hizmet ile eksik kalan hizmetlerle, işsizlik sorunun, dertlinin dertleri ile dertlenen bir yolculuğun ve dertlerin azaltıldığı, yok edildiği bu güzel kadılar şehri Ünye’mizde Cumhur ittifakımıza destek olduğunu için teşekküre diyorum.”dedi.

Milliyetçi hareket partisine ve tüm parti mensuplarına teşekkür eden Taşçı konuşmasında şunları kaydetti, “Bugünden sonra artık Ünye’de sözün bittiği, halkın kanaatlerini alan halkla bu şehri yönetecek olan ve bizlerinde desteğini her zaman alacak olan  Hüseyin Tavlı ile enerjiyi içimize boşaltmak değil, enerjimizi Ünye’mize hizmete dönüştürme noktasında geçmişteki hataların inşallah olmayacağı güzel bir Ünye’nin başlangıcının 1 Nisan 2019 olduğunu ilan ettiniz. Allah razı olsun. İnşallah Türkiye’de de sizin gücünüz ile bu yolculuk daha güçlü gidecek.”

 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Ordu’muza, Ünye’mize ve Türkiye’mize bubüyük başarı hayırlı olsun. Allah’ın izni ile Ordu’muzu, Ünye’mizi Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Hilmi Güler’e ve Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya  verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 60 gün boyunca gece gündüz demeden ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve Mahalle başkanlarımız ve ilçe başkanımız olmak üzere tüm ak sevdalılara teşekkür ediyorum.Yarından itibaren ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğimizi, bu millet için çaba sarf edeceğimizi Belediye Başkanımız adına söz veriyorum.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.