Vali Yavuz, Yeni Doğan Bebeğin İsim Babası Oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 04.01.2019 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2003+ kez okundu.
 

Vali Yavuz, Yeni Doğan Bebeğin İsim Babası Oldu

Vatandaşların sosyal medya yoluyla kendisine ilettiği taleplere karşı duyarlı davranan Vali Seddar Yavuz, bu gece de yeni bebeği doğan Ümit Tekçe isimli vatandaşımızın isteğini yerine getirdi.
Altınordu ilçemize bağlı Öceli Mahallesinde ikamet eden ve gıda toptancılığı üzerine hizmet veren bir işletmede çalışan Ümit Tekçe isimli vatandaşımız, Vali Seddar Yavuz’a sosyal medya yoluyla ulaşarak, yeni doğan bebeğine isim vermesi ve kulağına ezan okuması talebinde bulundu. Kendisine iletilen bu talebe duyarsız kalmayan Vali Seddar Yavuz, gecenin ilerleyen saatlerinde eşi Selda Yavuz ile birlikte Sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine giderek, Duygu-Ümit Tekçe çiftinin dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerine Bora İlker ismini vererek, kulağına ezan okudu. Duygu-Ümit Tekçe çiftine göz aydınlığı dileğinde bulunan ve çifti tebrik eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Bora İlker’e altın takarak, hayırlı ömürler dileğinde bulundu. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde doğum yapan diğer aileleri de ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, dünyaya gelen bebeklere altın takarak, anne-babalarını tebrik ettiler. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesindeki Yeni Doğan Ünitesini de gezen Vali Seddar Yavuz, Yeni Doğan Ünitesinin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında Hastane Başhekimi Doç.Dr.Hakan Timur’dan bilgi aldı.
Vatandaşların sosyal medya yoluyla kendisine ilettiği taleplere karşı duyarlı davranan Vali Seddar Yavuz, bu gece de yeni bebeği doğan Ümit Tekçe isimli vatandaşımızın isteğini yerine getirdi.

Altınordu ilçemize bağlı Öceli Mahallesinde ikamet eden ve gıda toptancılığı üzerine hizmet veren bir işletmede çalışan Ümit Tekçe isimli vatandaşımız, Vali Seddar Yavuz’a sosyal medya yoluyla ulaşarak, yeni doğan bebeğine isim vermesi ve kulağına ezan okuması talebinde bulundu.

Kendisine iletilen bu talebe duyarsız kalmayan Vali Seddar Yavuz, gecenin ilerleyen saatlerinde eşi Selda Yavuz ile birlikte Sağlık Bakanlığı-Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine giderek, Duygu-Ümit Tekçe çiftinin dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerine Bora İlker ismini vererek, kulağına ezan okudu.

Duygu-Ümit Tekçe çiftine göz aydınlığı dileğinde bulunan ve çifti tebrik eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Bora İlker’e altın takarak, hayırlı ömürler dileğinde bulundu.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde doğum yapan diğer aileleri de ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, dünyaya gelen bebeklere altın takarak, anne-babalarını tebrik ettiler.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesindeki Yeni Doğan Ünitesini de gezen Vali Seddar Yavuz, Yeni Doğan Ünitesinin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında Hastane Başhekimi Doç.Dr.Hakan Timur’dan bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.