Vali Yavuz makam arabasından indi yaya gitti

26.09.2018 - 09:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2595+ kez okundu.
 

Vali Yavuz makam arabasından indi yaya gitti

Ordu Valisi Seddar Yavuz halkın arasına karışıp vatandaşla sohbet etti çay içti.
Vali Yavuz dün sabah Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan konutundan Valiliğe makam arabasıyla değil yaya olarak gitti. Konuttan çıktıktan sonra üst geçitten Şarkiye Mahallesi’ne geçen Vali Yavuz burada bir kahvehaneye girdi. Kahvehanede  bir süre sohbet eden Vali Yavuz vatandaşlarla çay içti. Kahvehaneden ayrıldıktan sonra sokakta halkın arasına karışan Vali Yavuz esnaflarla selamlaşıp sorun ve dertlerini dinledi. Sokakta Vali Seddar Yavuz’u tek başına görenler önce şaşkınlığını gizleyemedi sonrada Vali ile sohbete başladı. Vali Yavuz fırsat buldukça çarşıyı yaya olarak gezeceğini söyledi.  
Ordu Valisi Seddar Yavuz halkın arasına karışıp vatandaşla sohbet etti çay içti.

Vali Yavuz dün sabah Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan konutundan Valiliğe makam arabasıyla değil yaya olarak gitti.

Konuttan çıktıktan sonra üst geçitten Şarkiye Mahallesi’ne geçen Vali Yavuz burada bir kahvehaneye girdi. Kahvehanede  bir süre sohbet eden Vali Yavuz vatandaşlarla çay içti.

Kahvehaneden ayrıldıktan sonra sokakta halkın arasına karışan Vali Yavuz esnaflarla selamlaşıp sorun ve dertlerini dinledi.

Sokakta Vali Seddar Yavuz’u tek başına görenler önce şaşkınlığını gizleyemedi sonrada Vali ile sohbete başladı.

Vali Yavuz fırsat buldukça çarşıyı yaya olarak gezeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.