Vali Yavuz’dan veda mesajı “Bu şehre gönlümüzü verdik”

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2020 - 00:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2309+ kez okundu.
 

Vali Yavuz’dan veda mesajı “Bu şehre gönlümüzü verdik”

Ordu Valiliği’nden, Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, veda mesajı yayınlandı. Vali Yavuz, “Eşsiz doğal güzelliğinin yanında nezaketin ve zarafetin şehri olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak” dedi.
Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Valiliği’nden, Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, veda mesajı yayınladı. 2017 yılındaki kararname ile Ordu Valiliği görevine getirilen Vali Yavuz, Ordu’dan ayrılmanın kolay olmayacağını söyledi. Görevden ayrıldıktan sonra Ordulu olmaya devam edeceğini ifade eden Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Eşsiz doğal güzelliğinin yanında nezaketin ve zarafetin şehri olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak. Bu şehre gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. 31 yıllık meslek hayatım boyunca görev yaptığım tüm ilçe ve illeri kendi doğduğum ilçe ve il olarak gördüm. Görevden ayrıldıktan sonra Uşaklı, Muşlu, şimdi de Ordulu olmaya devam edeceğim. Valilik gibi görev ve sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum” diye konuştu. “Gönül kapımız sizlere sonuna kadar açık” Vali Yavuz mesajının devamında, “Naçizane bana göre bir insanın sorumluluğu, aklı, yetenekleri ve imkânları ile sınırlıdır. Samimiyetle aklımı, yeteneklerimi ve imkânlarımı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Hizmet ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hâkim kılma gayreti içinde olduk. Çalışmalarımızda bize destek veren milletvekillerimize, kaymakam ve vali yardımcılarına, belediye başkanlarımıza, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ordu’dan ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Kocaeli’de de aynı anlayış ve fedakarlıkla çalışarak, ulaşılamayan bir kişi bile bırakmamak hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğim. Bu duygularla Ordulu kardeşlerimden helallik diliyorum. Kalın sağlıcakla” ifadelerine yer verdi.
Ordu Valiliği’nden, Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, veda mesajı yayınlandı. Vali Yavuz, “Eşsiz doğal güzelliğinin yanında nezaketin ve zarafetin şehri olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak” dedi.

Çarşamba günü Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Valiliği’nden, Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz, veda mesajı yayınladı. 2017 yılındaki kararname ile Ordu Valiliği görevine getirilen Vali Yavuz, Ordu’dan ayrılmanın kolay olmayacağını söyledi. Görevden ayrıldıktan sonra Ordulu olmaya devam edeceğini ifade eden Yavuz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Eşsiz doğal güzelliğinin yanında nezaketin ve zarafetin şehri olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak. Bu şehre gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. 31 yıllık meslek hayatım boyunca görev yaptığım tüm ilçe ve illeri kendi doğduğum ilçe ve il olarak gördüm. Görevden ayrıldıktan sonra Uşaklı, Muşlu, şimdi de Ordulu olmaya devam edeceğim. Valilik gibi görev ve sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum” diye konuştu.

“Gönül kapımız sizlere sonuna kadar açık”

Vali Yavuz mesajının devamında, “Naçizane bana göre bir insanın sorumluluğu, aklı, yetenekleri ve imkânları ile sınırlıdır. Samimiyetle aklımı, yeteneklerimi ve imkânlarımı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Hizmet ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hâkim kılma gayreti içinde olduk. Çalışmalarımızda bize destek veren milletvekillerimize, kaymakam ve vali yardımcılarına, belediye başkanlarımıza, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ordu’dan ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Kocaeli’de de aynı anlayış ve fedakarlıkla çalışarak, ulaşılamayan bir kişi bile bırakmamak hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğim. Bu duygularla Ordulu kardeşlerimden helallik diliyorum. Kalın sağlıcakla” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.