Vali Tuncay Sonel yüzlerce gencin geleceğini kurtardı

BÖLGE GÜNDEMİ 07.09.2020 - 13:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1811+ kez okundu.
 

Vali Tuncay Sonel yüzlerce gencin geleceğini kurtardı

Ordu’da bu sabah meydana gelen trafik kazası nedeniyle yüzlerce aday KPS sınavına girememe tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Devreye Vali Tuncay Sonel’in girmesiyle birlikte adaylar da sınava girdi.
  KPS sınavı Ordu’da Altınordu Merkezde yapılıyordu. Sınava Ünye, Akkuş, Fatsa, Çamaş, Çaybaşı, Kabataş, Çatalpınar ve Aybastı’dan katılan adaylar Nefise Akçelik Tüneli’nde meydana gelen kaza nedeniyle yolda kaldı. Yol uzun süre trafiğe açılamadı. Aylardır sınava hazırlanan yüzlerce aday sınava yetişememenin endişesini yaşamaya başladı. Devreye Vali Girdi Trafik kazası sonrası yolun kapanması ve adayların sınava yetişemeyecek olmasını haber alan Vali Tuncay Sonel önce ÖSYM yetkilileriyle görüşüp bu adayların sınava girişi için esneklik istedi. Trafik ekiplerine talimat verip sınav yapılan salonların yollarında trafik akışının hızla akışını sağlayan Vali Sonel  kendisi de sınav salonlarına gitti. Burada sınava geç kalan adayların içeri girmesi için girişimlerini sürdürdü. Yüzlerce aday Vali Sonel sayesinde sınava girmiş oldu.
Ordu’da bu sabah meydana gelen trafik kazası nedeniyle yüzlerce aday KPS sınavına girememe tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Devreye Vali Tuncay Sonel’in girmesiyle birlikte adaylar da sınava girdi.

 

KPS sınavı Ordu’da Altınordu Merkezde yapılıyordu. Sınava Ünye, Akkuş, Fatsa, Çamaş, Çaybaşı, Kabataş, Çatalpınar ve Aybastı’dan katılan adaylar Nefise Akçelik Tüneli’nde meydana gelen kaza nedeniyle yolda kaldı. Yol uzun süre trafiğe açılamadı. Aylardır sınava hazırlanan yüzlerce aday sınava yetişememenin endişesini yaşamaya başladı.

Devreye Vali Girdi

Trafik kazası sonrası yolun kapanması ve adayların sınava yetişemeyecek olmasını haber alan Vali Tuncay Sonel önce ÖSYM yetkilileriyle görüşüp bu adayların sınava girişi için esneklik istedi.

Trafik ekiplerine talimat verip sınav yapılan salonların yollarında trafik akışının hızla akışını sağlayan Vali Sonel  kendisi de sınav salonlarına gitti. Burada sınava geç kalan adayların içeri girmesi için girişimlerini sürdürdü. Yüzlerce aday Vali Sonel sayesinde sınava girmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.