Vali Tuncay SONEL’in Yeni Yıl Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 30.12.2020 - 13:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1789+ kez okundu.
 

Vali Tuncay SONEL’in Yeni Yıl Mesajı

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yayınladığı bir mesajla Yeni Yılı Kutladı.
Sevinçleri ve üzüntüleriyle 2020 yılını geride bırakarak, umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2020 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.   Tüm Dünya, 2020 yılını Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele ederek geçirdi. Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınında, Dünya genelinde çok sayıda insan hayatını kaybetti. Ülkeler, ekonomik yönden çok büyük kayıplara uğradı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bizler de bu salgından vatandaşlarımızı koruyabilmek için çok yoğun çaba sarf ettik. Maalesef birçok vatandaşımız Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti.   2020 yılı, ülkemizin deprem gerçeğini bizlere bir kez daha hatırlattı. 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da, 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de meydana gelen depremlerde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Covid-19 salgını ve depremler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen 2020 yılı, Ülkemiz açısından büyük yatırımların gerçekleştirildiği, yeni atılımların yapıldığı, savunma sanayimizin daha da geliştiği bir yıl olmuştur.   Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2021 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. 2021 yılında, ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Ordu’nun her yönüyle bir marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, İlimizin dinamiklerinin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması,  en büyük gücümüzdür.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.   Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, refah ve bereket getirmesini temenni eder, tüm Ordulu hemşehrilerimin ve her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.  
Ordu Valisi Tuncay Sonel, yayınladığı bir mesajla Yeni Yılı Kutladı.


Sevinçleri ve üzüntüleriyle 2020 yılını geride bırakarak, umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2020 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.
 
Tüm Dünya, 2020 yılını Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele ederek geçirdi. Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınında, Dünya genelinde çok sayıda insan hayatını kaybetti. Ülkeler, ekonomik yönden çok büyük kayıplara uğradı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bizler de bu salgından vatandaşlarımızı koruyabilmek için çok yoğun çaba sarf ettik. Maalesef birçok vatandaşımız Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti.  

2020 yılı, ülkemizin deprem gerçeğini bizlere bir kez daha hatırlattı. 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da, 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de meydana gelen depremlerde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Covid-19 salgını ve depremler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen 2020 yılı, Ülkemiz açısından büyük yatırımların gerçekleştirildiği, yeni atılımların yapıldığı, savunma sanayimizin daha da geliştiği bir yıl olmuştur.  

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2021 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

2021 yılında, ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Ordu’nun her yönüyle bir marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, İlimizin dinamiklerinin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması,  en büyük gücümüzdür.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, refah ve bereket getirmesini temenni eder, tüm Ordulu hemşehrilerimin ve her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.