Vali Töreni Terketti

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 20.09.2018 - 14:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1542+ kez okundu.
 

Vali Töreni Terketti

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun Fatsa’da düzenlediği töreni ,gecen haftaki bal tesisi açılışında olduğu gibi siyasi şova çevirmek isteyen vekillere Vali Seddar Yavuz izin vermedi.
Programa Vali Seddar Yavuz ,CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş katıldı. VEKİLLERE SİYASİ ŞOV YASAĞI Edinilen bilgiye göre gecen hafta açılışı gerçekleştirilen bal tesisindeki törende siyasiler işi propagandaya dökünce davetlilerden tepkiler gelmişti.Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun düzenlediği törende ise  Vali Seddar Yavuz aynı hataya düşmeyerek,vekillere konuşma izni vermedi ve kendisi dahil kimsenin konuşma yapmayacağını söyledi. Buna itiraz eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’da Vali Yavuz’a kendisinin ve programa katılan milletvekillerinin konuşması gerektiğini söyledi. İkili arasında geçen bu diyalogun ardından Vali Yavuz, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından törenin yapılması beklemeyerek alanı terk etti. Vali Yavuz ile birlikte Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile bazı kamu müdürlerinin töreni terk ettikleri görüldü.  
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun Fatsa’da düzenlediği töreni ,gecen haftaki bal tesisi açılışında olduğu gibi siyasi şova çevirmek isteyen vekillere Vali Seddar Yavuz izin vermedi.

Programa Vali Seddar Yavuz ,CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel ve MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş katıldı.

VEKİLLERE SİYASİ ŞOV YASAĞI

Edinilen bilgiye göre gecen hafta açılışı gerçekleştirilen bal tesisindeki törende siyasiler işi propagandaya dökünce davetlilerden tepkiler gelmişti.Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun düzenlediği törende ise  Vali Seddar Yavuz aynı hataya düşmeyerek,vekillere konuşma izni vermedi ve kendisi dahil kimsenin konuşma yapmayacağını söyledi.

Buna itiraz eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’da Vali Yavuz’a kendisinin ve programa katılan milletvekillerinin konuşması gerektiğini söyledi. İkili arasında geçen bu diyalogun ardından Vali Yavuz, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından törenin yapılması beklemeyerek alanı terk etti.

Vali Yavuz ile birlikte Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile bazı kamu müdürlerinin töreni terk ettikleri görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.