Vali Sonel, "Valiliğimizin Kapısı Herkese Açık"

BÖLGE GÜNDEMİ 15.07.2021 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2341+ kez okundu.
 

Vali Sonel, "Valiliğimizin Kapısı Herkese Açık"

Vali Tuncay Sonel, kendisine sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
      Ordu Valiliği toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşların talep, şikayet ve isteklerini dinleyen Vali Sonel, Valiliğin kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu söyledi.       Toplantıya katılan vatandaşımızı tek tek dinleyerek, talep ve isteklerini not alan Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen sorun, şikayet ve taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.       Toplantıya çocukları ile birlikte katılan ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirmeyi de ihmal etmedi.        Vali Tuncay Sonel, kendisiyle görüşme talebinde bulunan muhtarlar, şehit aileleri ve gaziler ile de görüşme sağlayarak, taleplerini dinledi.    
Vali Tuncay Sonel, kendisine sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

 

 

 

Ordu Valiliği toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşların talep, şikayet ve isteklerini dinleyen Vali Sonel, Valiliğin kapısının tüm vatandaşlara açık olduğunu söyledi.

 

 

 

Toplantıya katılan vatandaşımızı tek tek dinleyerek, talep ve isteklerini not alan Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen sorun, şikayet ve taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

 

 

 

Toplantıya çocukları ile birlikte katılan ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirmeyi de ihmal etmedi. 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, kendisiyle görüşme talebinde bulunan muhtarlar, şehit aileleri ve gaziler ile de görüşme sağlayarak, taleplerini dinledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.