Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 18.10.2020 - 22:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1855+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel, kamu kurumlarının çalışmalarını, faaliyetlerini ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında bugün de İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile KOSGEB Müdürlüğünü ziyaret etti.
    İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü Ziyaret Etti   İlk olarak İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tuncay Sonel,  İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Öztürk’ten çevre ve şehircilik alanında Ordu’da yürütülen çalışmalar, kurumun faaliyetleri, karşılaşılan sorun ve sıkıntılar hakkında detaylı bilgi aldı.       Müdürlük bünyesinde, 11 şube müdürlüğü ve 142 personelle hizmet verdiklerini belirten Müdür Hüseyin Öztürk, başta çevre ve imar mevzuatı ihlalleri konusunda kontrol ve denetim görevi ifa ettiklerini kaydetti.   Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Bakanlıkların yeniden yapılanması sonucu Milli Emlak Şube Müdürlüğünün de kurum bünyesinde hizmet vermekte olduğunu belirten Hüseyin Öztürk, başta 2B arazileri olmak üzere hazineye ait taşınmazlarla ilgili iş ve işlemlerin kurum tarafından yürütüldüğünü ifade etti.       İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binası içerisindeki tüm birim ve büroları da gezen Vali Tuncay Sonel, çalışan personellerle tanıştı. Personellerin yürüttüğü iş ve görevlerle ilgili bilgi alan Vali Sonel, tüm çalışanların hal ve hatırını sorarak, başarı dileğinde bulundu.   İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri de, büroları tek tek gezerek, kendileriyle tanışan, hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, ilk defa bir valinin kendilerini ziyaret ettiğini, hal ve hatır sorduğunu belirterek, çok mutlu olduklarını söylediler.      KOSGEB Ordu Müdürlüğünü Ziyaret Etti   İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ziyaretinin ardından aynı yerde bulunan KOSGEB Ordu Müdürlüğüne geçen Vali Tuncay Sonel, KOSGEB Ordu Müdürlüğü birimlerini gezerek, incelemelerde bulundu ve çalışmalarla ilgili Kurum Müdürü Sinan Şahin’den bilgi aldı.   KOSGEB Ordu Müdürlüğünün 2009 yılında kurularak faaliyete başladığını belirten Kurum Müdürü Sinan Şahin, KOBİ’lere, KOSGEB Destek Yönetmeliği kapsamında; Genel Destek Programı, KOBİ Proje Destek Programı, Ar-Ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, Gelişen İşletmeler Piyasası KOBİ Destek Programı uygulandığını ve Girişimcilik Destek Programına talebin çok olduğunu kaydetti.   Uygulanan programlar çerçevesinde Ordu’daki 758 firmaya 14 Milyon 447 Bin destek ödemesi yapıldığını ifade etti.  
Vali Tuncay Sonel, kamu kurumlarının çalışmalarını, faaliyetlerini ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında bugün de İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile KOSGEB Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

 

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü Ziyaret Etti

 

İlk olarak İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tuncay Sonel,  İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Öztürk’ten çevre ve şehircilik alanında Ordu’da yürütülen çalışmalar, kurumun faaliyetleri, karşılaşılan sorun ve sıkıntılar hakkında detaylı bilgi aldı.    

 

Müdürlük bünyesinde, 11 şube müdürlüğü ve 142 personelle hizmet verdiklerini belirten Müdür Hüseyin Öztürk, başta çevre ve imar mevzuatı ihlalleri konusunda kontrol ve denetim görevi ifa ettiklerini kaydetti.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Bakanlıkların yeniden yapılanması sonucu Milli Emlak Şube Müdürlüğünün de kurum bünyesinde hizmet vermekte olduğunu belirten Hüseyin Öztürk, başta 2B arazileri olmak üzere hazineye ait taşınmazlarla ilgili iş ve işlemlerin kurum tarafından yürütüldüğünü ifade etti.    

 

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binası içerisindeki tüm birim ve büroları da gezen Vali Tuncay Sonel, çalışan personellerle tanıştı. Personellerin yürüttüğü iş ve görevlerle ilgili bilgi alan Vali Sonel, tüm çalışanların hal ve hatırını sorarak, başarı dileğinde bulundu.

 

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri de, büroları tek tek gezerek, kendileriyle tanışan, hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, ilk defa bir valinin kendilerini ziyaret ettiğini, hal ve hatır sorduğunu belirterek, çok mutlu olduklarını söylediler.   

 

KOSGEB Ordu Müdürlüğünü Ziyaret Etti

 

İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ziyaretinin ardından aynı yerde bulunan KOSGEB Ordu Müdürlüğüne geçen Vali Tuncay Sonel, KOSGEB Ordu Müdürlüğü birimlerini gezerek, incelemelerde bulundu ve çalışmalarla ilgili Kurum Müdürü Sinan Şahin’den bilgi aldı.

 

KOSGEB Ordu Müdürlüğünün 2009 yılında kurularak faaliyete başladığını belirten Kurum Müdürü Sinan Şahin, KOBİ’lere, KOSGEB Destek Yönetmeliği kapsamında; Genel Destek Programı, KOBİ Proje Destek Programı, Ar-Ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, Gelişen İşletmeler Piyasası KOBİ Destek Programı uygulandığını ve Girişimcilik Destek Programına talebin çok olduğunu kaydetti.

 

Uygulanan programlar çerçevesinde Ordu’daki 758 firmaya 14 Milyon 447 Bin destek ödemesi yapıldığını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.