Vali Sonel’den vatandaşlara uyarı: COVİD-19 COVİD-52 OLMASIN

BÖLGE GÜNDEMİ 18.08.2020 - 11:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1402+ kez okundu.
 

Vali Sonel’den vatandaşlara uyarı: COVİD-19 COVİD-52 OLMASIN

Son günlerde tırmanışa geçen yeni tip korona virüs salgınında (Covid-19) vatandaşların tedbirsiz davranışlarına Ordu Valisi Tuncay Sonel’den uyarı geldi: “Covid-19’u, Covid-52 yapmamak için dikkat edelim.”
    VAKA SAYILARI ORTALAMA GÜNLÜK 50’YE ULAŞTI   Korona virüs salgınına karşı il genelinde yapılan denetimlere devam ediliyor. Özellikle il dışından gurbetçilerin memleketlerine dönmesiyle pik yapan vakaların günlük ortalaması 50’ye dayandı. Her geçen gün artan vaka sayılarına karşı vatandaşlar sık sık maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları noktasında uyarılıyor. Ordu Valisi Tuncay Sonel de her girdiği ortamda vatandaşların rehavete kapılmayarak, tedbirlerin elden bırakılmamasını istiyor. “ALINAN TEDBİRLERİ TİTİZLİKLE UYGULAYALIM” Vali Sonel, bazı vatandaşların maske, sosyal mesafe kurallarına uymadığına dikkat çekerek, “Covid-19’u Covid-52 yapmamak için dikkat edelim. Allah aşkına rehavete kapılmayalım. Sağlığımız için salgına karşı alınan tedbirlere uyalım lütfen. Tüm vatandaşlarımıza hassaten rica ediyoruz. Bu süreci birlikte beraberce yürüteceğiz ve Allah nasip ederse hem milletimiz hem devletimiz el birliği ile yeneceğiz. Bu salgınla ilgili alınan tedbirleri titizlikle uygulayalım” dedi.
Son günlerde tırmanışa geçen yeni tip korona virüs salgınında (Covid-19) vatandaşların tedbirsiz davranışlarına Ordu Valisi Tuncay Sonel’den uyarı geldi: “Covid-19’u, Covid-52 yapmamak için dikkat edelim.”

 

 

VAKA SAYILARI ORTALAMA GÜNLÜK 50’YE ULAŞTI

 

Korona virüs salgınına karşı il genelinde yapılan denetimlere devam ediliyor. Özellikle il dışından gurbetçilerin memleketlerine dönmesiyle pik yapan vakaların günlük ortalaması 50’ye dayandı. Her geçen gün artan vaka sayılarına karşı vatandaşlar sık sık maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları noktasında uyarılıyor. Ordu Valisi Tuncay Sonel de her girdiği ortamda vatandaşların rehavete kapılmayarak, tedbirlerin elden bırakılmamasını istiyor.

“ALINAN TEDBİRLERİ TİTİZLİKLE UYGULAYALIM”

Vali Sonel, bazı vatandaşların maske, sosyal mesafe kurallarına uymadığına dikkat çekerek, “Covid-19’u Covid-52 yapmamak için dikkat edelim. Allah aşkına rehavete kapılmayalım. Sağlığımız için salgına karşı alınan tedbirlere uyalım lütfen. Tüm vatandaşlarımıza hassaten rica ediyoruz. Bu süreci birlikte beraberce yürüteceğiz ve Allah nasip ederse hem milletimiz hem devletimiz el birliği ile yeneceğiz. Bu salgınla ilgili alınan tedbirleri titizlikle uygulayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.