Vali Sonel'den Kutlama

BÖLGE GÜNDEMİ 19.10.2020 - 10:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 971+ kez okundu.
 

Vali Sonel'den Kutlama

Ordu Valisi Tuncay Sonel yayınladığı mesajla 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı.
Vali Sonel açıklamasında şöyle dedi:       Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtımız, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.  Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetindedir. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.  
Ordu Valisi Tuncay Sonel yayınladığı mesajla 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı.

Vali Sonel açıklamasında şöyle dedi:

 

 

  Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtımız, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.
Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. 
Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetindedir.
Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.