Vali Sonel'den Kızılay'a kutlama

BÖLGE GÜNDEMİ 15.06.2021 - 10:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1430+ kez okundu.
 

Vali Sonel'den Kızılay'a kutlama

Ülkemizin ve Dünyanın her bir köşesinde; doğal afetlerin, savaşların, göçlerin, sosyal adaletsizliğin yıkıcılığı ile mücadele eden, mazlumlara yardım elini uzatarak insanlığın umutlarını yeşerten Türk Kızılayı'nın 153. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.
        Tohumları 1868’in 11 Haziran’ında, iyiliğe gönül veren insanlar tarafından atılan Kızılay, bugün dünyanın dört bir yanına uzanan koca bir merhamet çınarıdır.   Savaşta ve barışta gönüllü olarak yardımda bulunurken dil, din, ulus, renk gibi hiçbir ayrım yapmadan ve çıkar gözetmeden insanların yardımına koşmak, Türk Kızılayı’nın hizmet anlayışının temelini oluşturmaktadır.   Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli görevler üstlenen ve birçok konuda da öncü olan Türk Kızılayı, sağlık, sosyal yardım, gençlik ve eğitim alanlarında da hizmetler veren değerli kuruluşlarımızdan biridir.   Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Kızılayı'mızın 153. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışanlarına, gönüllü olarak hizmet verenlere, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen milletimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Ülkemizin ve Dünyanın her bir köşesinde; doğal afetlerin, savaşların, göçlerin, sosyal adaletsizliğin yıkıcılığı ile mücadele eden, mazlumlara yardım elini uzatarak insanlığın umutlarını yeşerten Türk Kızılayı'nın 153. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

 

 

 

 

Tohumları 1868’in 11 Haziran’ında, iyiliğe gönül veren insanlar tarafından atılan Kızılay, bugün dünyanın dört bir yanına uzanan koca bir merhamet çınarıdır.

 

Savaşta ve barışta gönüllü olarak yardımda bulunurken dil, din, ulus, renk gibi hiçbir ayrım yapmadan ve çıkar gözetmeden insanların yardımına koşmak, Türk Kızılayı’nın hizmet anlayışının temelini oluşturmaktadır.

 

Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli görevler üstlenen ve birçok konuda da öncü olan Türk Kızılayı, sağlık, sosyal yardım, gençlik ve eğitim alanlarında da hizmetler veren değerli kuruluşlarımızdan biridir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Kızılayı'mızın 153. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışanlarına, gönüllü olarak hizmet verenlere, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen milletimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.