Vali Sonel’den Kadınlar Günü Mesajı

BÖLGE GÜNDEMİ 07.03.2021 - 13:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1233+ kez okundu.
 

Vali Sonel’den Kadınlar Günü Mesajı

Ordu Valisi Tuncay Sonel yayınladığı mesajla, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı
Başta aile olmak üzere toplumumuzun en önemli yapı taşı olan çok kıymetli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü samimi ve kalbi duygularımla kutluyorum.   Kadın; yeryüzünde sevginin, vefanın ve fedakârlığın sembolüdür. Aile birlikteliğimizin sağlanmasında, toplumsal yapımızın belirlenmesinde, gelecek nesillerimizin mutlu ve donanımlı olarak yetiştirilmesinde en önemli paylardan biri de kadınlarımızındır.   Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişme, kadını toplum içinde konumlandırdığı yer, ona duyduğu saygı ve verdiği değer ile ölçülmektedir. Bizler, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız.   Kadınlarımızın toplumda hak ettikleri konuma yükselmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin başarısında anahtar bir rol oynamaktadır. Bir ana olarak, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı ahlak, edep ve terbiye dâhilinde yetiştirerek topluma faydalı birer fert olmaları yolunda gösterdikleri gayret ve fedakârlık her türlü takdirin üstündedir.   Bu vesileyle aileden başlayarak hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum.  
Ordu Valisi Tuncay Sonel yayınladığı mesajla, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Başta aile olmak üzere toplumumuzun en önemli yapı taşı olan çok kıymetli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü samimi ve kalbi duygularımla kutluyorum.

 

Kadın; yeryüzünde sevginin, vefanın ve fedakârlığın sembolüdür. Aile birlikteliğimizin sağlanmasında, toplumsal yapımızın belirlenmesinde, gelecek nesillerimizin mutlu ve donanımlı olarak yetiştirilmesinde en önemli paylardan biri de kadınlarımızındır.

 

Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişme, kadını toplum içinde konumlandırdığı yer, ona duyduğu saygı ve verdiği değer ile ölçülmektedir. Bizler, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız.

 

Kadınlarımızın toplumda hak ettikleri konuma yükselmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin başarısında anahtar bir rol oynamaktadır. Bir ana olarak, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı ahlak, edep ve terbiye dâhilinde yetiştirerek topluma faydalı birer fert olmaları yolunda gösterdikleri gayret ve fedakârlık her türlü takdirin üstündedir.

 

Bu vesileyle aileden başlayarak hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.