Vaka Sayılarında Artış

SAĞLIK (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 14.11.2021 - 01:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4656+ kez okundu.
 

Vaka Sayılarında Artış

Türkiye’de son dakika korona virüsü gelişmelerini vaka ve ölüm sayılarını her akşam paylaşan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA dün akşam vaka ve ölüm sayıları hakkında güncel bilgi verdi.
  Bakan KOCA 11 Kasım 2021 günü 24 bin 898 kişinin testinin pozitif çıktığını 198 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı.       ÜNYEDE VAKA SAYISI ARTTI       Yurt genelindeki rakamların dışında Ünye’de korona virüs vakalarında geçen haftaya göre artış görüldü. Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Hastanesi’nde 45 kişi covid-19 tedavisi görüyor. Bunlardan 30’u yoğun bakımda yatarken 15’i entübe ediliyor.       Özellikle mutasyona uğrayan korana virüs konusunda dikkatli olunması istenirken; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması ve rehavete kapılınmaması yönünde uyarıda bulunuldu. Aşının önemine değinen yetkililer virüse yakalananların hiç aşı yaptırmamış veya sinovac aşısı yaptıranlar olduğunu tesbit ettiklerini belirttiler. Buna göre aşı yaptırmayanların, 2. Ve 3. Doz aşılarını ihmal edenlerin bir an önce randevularını alarak aşılarını yaptırmaları istendi.
Türkiye’de son dakika korona virüsü gelişmelerini vaka ve ölüm sayılarını her akşam paylaşan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA dün akşam vaka ve ölüm sayıları hakkında güncel bilgi verdi.

 

Bakan KOCA 11 Kasım 2021 günü 24 bin 898 kişinin testinin pozitif çıktığını 198 kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

 

 

ÜNYEDE VAKA SAYISI ARTTI

 

 

 

Yurt genelindeki rakamların dışında Ünye’de korona virüs vakalarında geçen haftaya göre artış görüldü. Edinilen bilgiye göre, Ünye Devlet Hastanesi’nde 45 kişi covid-19 tedavisi görüyor. Bunlardan 30’u yoğun bakımda yatarken 15’i entübe ediliyor.

 

 

 

Özellikle mutasyona uğrayan korana virüs konusunda dikkatli olunması istenirken; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması ve rehavete kapılınmaması yönünde uyarıda bulunuldu. Aşının önemine değinen yetkililer virüse yakalananların hiç aşı yaptırmamış veya sinovac aşısı yaptıranlar olduğunu tesbit ettiklerini belirttiler. Buna göre aşı yaptırmayanların, 2. Ve 3. Doz aşılarını ihmal edenlerin bir an önce randevularını alarak aşılarını yaptırmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.