Uyuşturucu operasyonlarına devam

ASAYİŞ 10.11.2020 - 23:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1007+ kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonlarına devam

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin çalışmaları ve yürüttükleri operasyonlar sonucu uyuşturucu maddeleri ve bunlarla ilgili şahıslar yakalandı.
Ordu Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada 3 Kasım tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine bir araç durduruldu. Araçta bulunan 3 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1000 gram Sentetik Kannabinoid ve 490 adet Ecstasy maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılırken, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 2’si tutuklandı. -Ünye’de esrar ve hap ele geçirildi - Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince 3 Kasım tarihinde şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 5 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 4 Kasım’da Ünye’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 adet Ecstasy maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. 5 Kasım’da Ünye’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı. 7 Kasım’da Ünye’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 157 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan ayrı ayrı işlem yapıldı, adli mercilerce sevk edilen şahıs tutuklandı. 
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin çalışmaları ve yürüttükleri operasyonlar sonucu uyuşturucu maddeleri ve bunlarla ilgili şahıslar yakalandı.

Ordu Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada 3 Kasım tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine bir araç durduruldu.

Araçta bulunan 3 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1000 gram Sentetik Kannabinoid ve 490 adet Ecstasy maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılırken, adli mercilere sevk edilen şahıslardan 2’si tutuklandı.

-Ünye’de esrar ve hap ele geçirildi -

Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince 3 Kasım tarihinde şüphe üzerine durdurulan 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 5 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

4 Kasım’da Ünye’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 adet Ecstasy maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

5 Kasım’da Ünye’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı.

7 Kasım’da Ünye’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 157 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve kullanmaktan ayrı ayrı işlem yapıldı, adli mercilerce sevk edilen şahıs tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.