ÜTSO ve ÜTB 125 TABLET DAĞITTI

EĞİTİM 23.12.2020 - 00:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1230+ kez okundu.
 

ÜTSO ve ÜTB 125 TABLET DAĞITTI

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) ile Ünye Ticaret Borsası (ÜTB) tarafından Ünye’de eğitim gören öğrencilere Milli Eğitim Müdürü aracılığıyla 125 tablet dağıtıldı.
Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası ve Ünye Ticaret Borsası, korona virüs salgını nedeniyle evlerinde uzaktan eğitim görmek isteyen öğrencileri unutmayarak başlattıkları kampanya ile destek çıktı.   Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen proje kapsamında, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından Akkuş, İkizce, Çaybaşı ilçelerinde bulunan öğrencilere 55, Ünye Ticaret Borsası tarafından ise yine aynı ilçelerde eğitim gören öğrencilere 75 tablet dağıtımı gerçekleşti.   Düzenlenen kampanya sonunda toplamda 125 tablet dağıtımı yapılırken, her iki oda başkanı Mustafa Uslu ve İrfan Akar ilçe genelindeki iş adamlarına seslenerek uzaktan eğitimde ihtiyaç sahibi 4 bin öğrencinin daha tablete kavuşmaları için destek istedi.
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) ile Ünye Ticaret Borsası (ÜTB) tarafından Ünye’de eğitim gören öğrencilere Milli Eğitim Müdürü aracılığıyla 125 tablet dağıtıldı.

Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası ve Ünye Ticaret Borsası, korona virüs salgını nedeniyle evlerinde uzaktan eğitim görmek isteyen öğrencileri unutmayarak başlattıkları kampanya ile destek çıktı.

 

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen proje kapsamında, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından Akkuş, İkizce, Çaybaşı ilçelerinde bulunan öğrencilere 55, Ünye Ticaret Borsası tarafından ise yine aynı ilçelerde eğitim gören öğrencilere 75 tablet dağıtımı gerçekleşti.

 

Düzenlenen kampanya sonunda toplamda 125 tablet dağıtımı yapılırken, her iki oda başkanı Mustafa Uslu ve İrfan Akar ilçe genelindeki iş adamlarına seslenerek uzaktan eğitimde ihtiyaç sahibi 4 bin öğrencinin daha tablete kavuşmaları için destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.