Uslu güven tazeledi

BÖLGE GÜNDEMİ 01.04.2018 - 22:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2480+ kez okundu.
 

Uslu güven tazeledi

2013 yılında yapılan son seçimin ardından Ünye Ticaret Borsası’nda 1 Nisan 2018 Pazar günü seçim yapıldı.
Mevcut Başkan Mustafa Uslu’nun yanı sıra Ersin Şahin Arzanoğlu da başkanlık için genel kurulda yarıştı. 112 üyesi bulunan Borsa’da başkanlık koltuğuna kimin oturacağı  Ünye Ticaret  Borsası Salonu’nda yapılan seçim ile ortaya çıktı. Ünye Ticaret Borsası Başkanlık görevini devam ettiren Mustafa Uslu bugünkü kongrede üyelerden tekrar destek alarak güven tazeledi. Kongrede 101 oy kullanıldı ,bu oyların 57 sini Mustafa Uslu alırken,Ersin Şahin Arzanoglu 37 oy alabildi. Seçim sonrası basın açıklaması yapan Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde bizler bir 4 yıl daha görev yapmak üzere gelmiş buluyoruz. Katılımlar için bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir seçim oldu demokratik ortamlarda bunların olması çok normaldir, iki liste olur, üç liste olur. Karşı tarafta çok başarılı bir seçim süreci geçirmiş, anladığımız kadarıyla güzelde oy aldı. Bir 4 sene daha üyelerimiz bizlere burayı tanzim ettiler, inşallah onların istedikleri doğrultuda güzel bir şekilde yöneteceğiz. Yeni listede 4 tane değişikliğimiz var, tüm arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz” dedi.    
2013 yılında yapılan son seçimin ardından Ünye Ticaret Borsası’nda 1 Nisan 2018 Pazar günü seçim yapıldı.

Mevcut Başkan Mustafa Uslu’nun yanı sıra Ersin Şahin Arzanoğlu da başkanlık için genel kurulda yarıştı.

112 üyesi bulunan Borsa’da başkanlık koltuğuna kimin oturacağı  Ünye Ticaret  Borsası Salonu’nda yapılan seçim ile ortaya çıktı.

Ünye Ticaret Borsası Başkanlık görevini devam ettiren Mustafa Uslu bugünkü kongrede üyelerden tekrar destek alarak güven tazeledi.

Kongrede 101 oy kullanıldı ,bu oyların 57 sini Mustafa Uslu alırken,Ersin Şahin Arzanoglu 37 oy alabildi.

Seçim sonrası basın açıklaması yapan Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde bizler bir 4 yıl daha görev yapmak üzere gelmiş buluyoruz. Katılımlar için bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir seçim oldu demokratik ortamlarda bunların olması çok normaldir, iki liste olur, üç liste olur. Karşı tarafta çok başarılı bir seçim süreci geçirmiş, anladığımız kadarıyla güzelde oy aldı. Bir 4 sene daha üyelerimiz bizlere burayı tanzim ettiler, inşallah onların istedikleri doğrultuda güzel bir şekilde yöneteceğiz. Yeni listede 4 tane değişikliğimiz var, tüm arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.