Ünyespor'da Berber gitti, Akbayrak geldi

SPOR 03.09.2019 - 11:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2692+ kez okundu.
 

Ünyespor'da Berber gitti, Akbayrak geldi

Ünye 1957 Spor’da Şirahman Berber’den boşalan Teknik Direktörlük görevine Sebahattin Akbayrak getirildi.
Ünye 1957 Spor, Sezon başında Teknik Direktörlük görevine getirdiği Şirahman hocanın özel işleri sebebiyle yollarını ayırma kararı almıştı. Bu sebeple Teknik Direktör arayışlarına giren Ünye 1957 Spor, daha öncede Trabzonspor, 1461 Trabzon, A. Sebatspor, Tepecik Belediyespor, Gümüşhanespor, Yalıspor, Orduspor’da Antrenör olarak görev yapan ve yine Orduspor,1461 Trabzonspor, Sinopspor ve Kocaeli Birlikspor’da Teknik Direktör olarak görev yapan 48 yaşındaki Trabzon doğumlu Sebahattin AKBAYRAK ile anlaşmaya vardı. Yılmayacak, yolumuzdan dönmeyeceğiz Ünye 1957 Spor Kulüp Asbaşkanı Sedat Eren’ ise gündeme dair açıklamalarda bulundu. 2-3 kişi tarafından uydurulan Ünye 1957 Spor’un dağılacağı gibi söylemlere itibar edilmemesi gerektiğini, Ünye 1957 Spor’un bu tür çirkin oyunlarla yıkamayacaklarını, her kulüpte olduğu gibi takımın maddi yetersizlikler çektiği ve bu durum Ünye 1957 Spor’u şampiyonluk yolunda asla etkilemeyeceğini, hiçbir şeyin yollarından döndüremeyeceğini söyledi. Şirahman Hoca konusuna değinen Asbaşkan Sedat Eren; "Kendisine bize vermiş olduğu emeklerden dolayı kulübümüz adına teşekkür ederiz." dedi.   Ayrıca, Ünye 1957 Spor’un gayet verimli bir kamp dönemi geçirdiğini, yüksek bütçeli takımlarla yapılan hazırlık maçlarında gayet güzel izlenimlerin olduğunu, takımdan birkaç oyuncu ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Sedat Eren, bu mevkilere yapacakları birkaç takviye ile sorunun çözüleceğini söyledi.
Ünye 1957 Spor’da Şirahman Berber’den boşalan Teknik Direktörlük görevine Sebahattin Akbayrak getirildi.

Ünye 1957 Spor, Sezon başında Teknik Direktörlük görevine getirdiği Şirahman hocanın özel işleri sebebiyle yollarını ayırma kararı almıştı.

Bu sebeple Teknik Direktör arayışlarına giren Ünye 1957 Spor, daha öncede Trabzonspor, 1461 Trabzon, A. Sebatspor, Tepecik Belediyespor, Gümüşhanespor, Yalıspor, Orduspor’da Antrenör olarak görev yapan ve yine Orduspor,1461 Trabzonspor, Sinopspor ve Kocaeli Birlikspor’da Teknik Direktör olarak görev yapan 48 yaşındaki Trabzon doğumlu Sebahattin AKBAYRAK ile anlaşmaya vardı.

Yılmayacak, yolumuzdan dönmeyeceğiz

Ünye 1957 Spor Kulüp Asbaşkanı Sedat Eren’ ise gündeme dair açıklamalarda bulundu.

2-3 kişi tarafından uydurulan Ünye 1957 Spor’un dağılacağı gibi söylemlere itibar edilmemesi gerektiğini, Ünye 1957 Spor’un bu tür çirkin oyunlarla yıkamayacaklarını, her kulüpte olduğu gibi takımın maddi yetersizlikler çektiği ve bu durum Ünye 1957 Spor’u şampiyonluk yolunda asla etkilemeyeceğini, hiçbir şeyin yollarından döndüremeyeceğini söyledi. Şirahman Hoca konusuna değinen Asbaşkan Sedat Eren; "Kendisine bize vermiş olduğu emeklerden dolayı kulübümüz adına teşekkür ederiz." dedi.

 

Ayrıca, Ünye 1957 Spor’un gayet verimli bir kamp dönemi geçirdiğini, yüksek bütçeli takımlarla yapılan hazırlık maçlarında gayet güzel izlenimlerin olduğunu, takımdan birkaç oyuncu ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Sedat Eren, bu mevkilere yapacakları birkaç takviye ile sorunun çözüleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.