Ünyeli STK'lar Güler'le Ünye'yi görüştü

BÖLGE GÜNDEMİ 12.07.2019 - 09:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1845+ kez okundu.
 

Ünyeli STK'lar Güler'le Ünye'yi görüştü

Ünye'de kurulu STK'ların Başkan ve temsilcilerinden oluşan bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e" hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.
STK temsilcileri ziyaret sırasında Güler'le,  Ünye ile ilgili eksik ve sorunları da görüştüler. Ünye'de kurulu ve faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve temsilcilerinden oluşan bir heyet Ordu Büyükşehir Belediye başkanı Hilmi Güler'e "hayırlı olsun" ziyareti düzenlediler. Ziyarete Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Harun Güdek, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Ali Özkan ,Terziler Odası Başkanı İsmet Çat ve STK temsilcilerinden oluşan heyet düzenledikleri ziyaret sırasında Ünye ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Görüşme sırasında Niksar Caddesi üzerindeki esnafın yükleme boşaltma yapmasını kolaylaştırmak için kaldırım kenarına yeni cepler yapılması talebe dile getirildi. Başkan Güler, talebi olumlu buldu, ve istenen ceplerin yapılması talimatını vereceğini söyledi.   Başkan Güler ziyarette yaptığı konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Ordumuz bir bütün olarak özel ve tüm ilçeler gibi Ünye de benim için çok özel bir yer. Ünye’den gelen projelere özen gösteriyorum" dedi.
Ünye'de kurulu STK'ların Başkan ve temsilcilerinden oluşan bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e" hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.

STK temsilcileri ziyaret sırasında Güler'le,  Ünye ile ilgili eksik ve sorunları da görüştüler.

Ünye'de kurulu ve faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve temsilcilerinden oluşan bir heyet Ordu Büyükşehir Belediye başkanı Hilmi Güler'e "hayırlı olsun" ziyareti düzenlediler.

Ziyarete Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Harun Güdek, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Ali Özkan ,Terziler Odası Başkanı İsmet Çat ve STK temsilcilerinden oluşan heyet düzenledikleri ziyaret sırasında Ünye ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Görüşme sırasında Niksar Caddesi üzerindeki esnafın yükleme boşaltma yapmasını kolaylaştırmak için kaldırım kenarına yeni cepler yapılması talebe dile getirildi. Başkan Güler, talebi olumlu buldu, ve istenen ceplerin yapılması talimatını vereceğini söyledi.

 

Başkan Güler ziyarette yaptığı konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Ordumuz bir bütün olarak özel ve tüm ilçeler gibi Ünye de benim için çok özel bir yer. Ünye’den gelen projelere özen gösteriyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.