Ünyeli genç ölü bulundu

ASAYİŞ 30.08.2018 - 23:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1432+ kez okundu.
 

Ünyeli genç ölü bulundu

Ünye ilçesinde alt geçitte bir kişinin cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Ünye’nin Bayramca Mahallesi’nde çevre yoluna bağlantı sağlayan alt geçitte Mehmet A.’nın (30) cansız bedeni bulundu. Yoldan geçen araçların fark etmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından ceset otopsi için Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.   Mehmet A.’nın, Ünye Cezaevi’nde bir süre yattığı ve yaklaşık bir hafta önce çıktığı öğrenildi. 
Ünye ilçesinde alt geçitte bir kişinin cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ünye’nin Bayramca Mahallesi’nde çevre yoluna bağlantı sağlayan alt geçitte Mehmet A.’nın (30) cansız bedeni bulundu.

Yoldan geçen araçların fark etmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından ceset otopsi için Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Mehmet A.’nın, Ünye Cezaevi’nde bir süre yattığı ve yaklaşık bir hafta önce çıktığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.