Ünyeli Genç Dünya Şampiyonu Oldu

SPOR 10.03.2019 - 23:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1249+ kez okundu.
 

Ünyeli Genç Dünya Şampiyonu Oldu

Ünyeli Yusuf Fehmi Genç Amerika’da yapılan Halter Şampiyonasında Dünya Birincisi oldu.
Amerika’da devam eden Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda 61 kg’ da yarışan Ünyeli sporcu Yusuf Fehmi Genç toplamda 254 kg kaldırdı. Koparmada 3., Silkmede 1. Oldu  Yusuf Fehmi Genç, Koparmada 108 kg kaldırarak üçüncülüğü elde etti ve bronz madalya kazandı. Genç silkmede ise 146 Kg. kaldırarak Dünya 1. oldu. Sporcu toplamda 254 kg. Kaldırarak Dünya ikinciliği elde ederek göğsümüzü kabarttı.
Ünyeli Yusuf Fehmi Genç Amerika’da yapılan Halter Şampiyonasında Dünya Birincisi oldu.

Amerika’da devam eden Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda 61 kg’ da yarışan Ünyeli sporcu Yusuf Fehmi Genç toplamda 254 kg kaldırdı.

Koparmada 3., Silkmede 1. Oldu 

Yusuf Fehmi Genç, Koparmada 108 kg kaldırarak üçüncülüğü elde etti ve bronz madalya kazandı. Genç silkmede ise 146 Kg. kaldırarak Dünya 1. oldu. Sporcu toplamda 254 kg. Kaldırarak Dünya ikinciliği elde ederek göğsümüzü kabarttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.