Ünyeli Gazi O Geceyi Anlattı!

BÖLGE GÜNDEMİ 16.07.2019 - 12:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2014+ kez okundu.
 

Ünyeli Gazi O Geceyi Anlattı!

15 Temmuz Gazisi Dursun Cuni o gece yaşananları anlattı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, beraberinde Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye’de yaşayan 15 Temmuz Gazisi Dursun Cuni’yi ziyaret etti. Hain Darbe Girişimi’ne karşı o gece vatanseverlerin tek yürek olduğunu ifade eden Cuni kendisinin de Taksim’de bulunduğunu ve yaralandığını belirtti. Vücudunda halen kurşunları taşıdığını ifade eden Gazi Dursun Cuni tedavisinin de sürdüğünü söyledi.
15 Temmuz Gazisi Dursun Cuni o gece yaşananları anlattı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, beraberinde Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye’de yaşayan 15 Temmuz Gazisi Dursun Cuni’yi ziyaret etti.

Hain Darbe Girişimi’ne karşı o gece vatanseverlerin tek yürek olduğunu ifade eden Cuni kendisinin de Taksim’de bulunduğunu ve yaralandığını belirtti. Vücudunda halen kurşunları taşıdığını ifade eden Gazi Dursun Cuni tedavisinin de sürdüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.