Ünye’yi manolya ağaçları süslüyor

YAŞAM 26.10.2018 - 15:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1480+ kez okundu.
 

Ünye’yi manolya ağaçları süslüyor

Ünye Belediyesi tarafından kentin işlek caddesi olan Belediye Caddesi’ne manolya ağaçları dikildi.
Her mevsim yeşil kalabilen yaprakları ve dünyanın en büyük çiçeklerine sahip olan manolya ağaçları ayrıca çiçek açtığında verdiği hoş kokuları ile de bilinir. ÜNYE TARİHİNDE MANOLYALAR HEP OLDU Ünye tarihinde geçmişte sıkça rastlanan manolya ağaçlarının kente yeniden kazandırılmasını amaçlayan Ünye Belediyesi, kentin en işlek caddelerinden biri olan ve altyapısı ve asfalt çalışmasının ardından yeni hali ile hizmet açılan belediye caddesinde Manolya dikim işlemi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’nin estetik açıdan her geçen gün daha da güzelleştiğini ifade etti. Manolya dikim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çamyar, şunları söyledi:   “Belediye caddemizde doğalgaz, su, telekomünikasyon gibi altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt, kaldırım ve oturma grupları çalışmaları tamamlandı. Bu caddemize yakışır ve Ünye’nin tarihinde iz bırakan özel bir ağaç çalışması yapalım istedik. Manolya ağacı Dünya’da en büyük çiçeğe sahip olan, aynı zamanda her mevsim yeşilliğini koruyabilen bir ağaç türüdür. Belediye caddemiz haricinde yeni hizmete sunduğumuz Belediye Konukevinin bahçesine de aynı şekilde manolya ağaçları diktik. Bundan sonrada kentin muhtelif yerlerinde manolya ağacı dikimleri gerçekleştireceğiz. Belediye caddemizde son olarak yakın bir zamanda aydınlatma çalışması gerçekleştirilerek tam anlamıyla bitirilmiş olacak. Bu çerçevede Ordu Büyükşehir belediyemize ve emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”  
Ünye Belediyesi tarafından kentin işlek caddesi olan Belediye Caddesi’ne manolya ağaçları dikildi.

Her mevsim yeşil kalabilen yaprakları ve dünyanın en büyük çiçeklerine sahip olan manolya ağaçları ayrıca çiçek açtığında verdiği hoş kokuları ile de bilinir.

ÜNYE TARİHİNDE MANOLYALAR HEP OLDU

Ünye tarihinde geçmişte sıkça rastlanan manolya ağaçlarının kente yeniden kazandırılmasını amaçlayan Ünye Belediyesi, kentin en işlek caddelerinden biri olan ve altyapısı ve asfalt çalışmasının ardından yeni hali ile hizmet açılan belediye caddesinde Manolya dikim işlemi gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’nin estetik açıdan her geçen gün daha da güzelleştiğini ifade etti.

Manolya dikim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çamyar, şunları söyledi:

 

“Belediye caddemizde doğalgaz, su, telekomünikasyon gibi altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt, kaldırım ve oturma grupları çalışmaları tamamlandı. Bu caddemize yakışır ve Ünye’nin tarihinde iz bırakan özel bir ağaç çalışması yapalım istedik. Manolya ağacı Dünya’da en büyük çiçeğe sahip olan, aynı zamanda her mevsim yeşilliğini koruyabilen bir ağaç türüdür. Belediye caddemiz haricinde yeni hizmete sunduğumuz Belediye Konukevinin bahçesine de aynı şekilde manolya ağaçları diktik. Bundan sonrada kentin muhtelif yerlerinde manolya ağacı dikimleri gerçekleştireceğiz. Belediye caddemizde son olarak yakın bir zamanda aydınlatma çalışması gerçekleştirilerek tam anlamıyla bitirilmiş olacak. Bu çerçevede Ordu Büyükşehir belediyemize ve emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.