Ünye’ye Söz: Akçay Çöpten Kurtulacak

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.07.2019 - 13:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2198+ kez okundu.
 

Ünye’ye Söz: Akçay Çöpten Kurtulacak

Ünye girişinde deniz kenarına dökülün çöp alanın kaldırılacağı belirtildi.
Ünye Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı ve yapacağı yatırımlara ilişkin toplantı gerçekleştirildi.  Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Aydın ve Suat Olgun, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, daire başkanları, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Aydın, Ünye için verilen sözlerin bir bir yerine getirileceğini ifade edeREK, “Akçay’da bulunan çöp depolama alanıyla ilgili Hüseyin başkanım, buranın Ordu’nun giriş kapısı olan Ünye’ye yakışmadığını söyledi. Bizde kendisine katılıyoruz. Burayı ortak çalışmayla, içinde bulunduğu yakışıksız durumdan kurtarıp, insanların kullanımına açılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Her yıl 5 Haziran’da kutlanan çevre günü etkinliğinin birini önümüzdeki yıllarda burada kutlayacağımızın sözünü şimdiden veriyorum.” dedi. 
Ünye girişinde deniz kenarına dökülün çöp alanın kaldırılacağı belirtildi.

Ünye Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı ve yapacağı yatırımlara ilişkin toplantı gerçekleştirildi.  Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Aydın ve Suat Olgun, OSKİ Genel Müdürü Murat Us, daire başkanları, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Aydın, Ünye için verilen sözlerin bir bir yerine getirileceğini ifade edeREK, “Akçay’da bulunan çöp depolama alanıyla ilgili Hüseyin başkanım, buranın Ordu’nun giriş kapısı olan Ünye’ye yakışmadığını söyledi. Bizde kendisine katılıyoruz. Burayı ortak çalışmayla, içinde bulunduğu yakışıksız durumdan kurtarıp, insanların kullanımına açılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Her yıl 5 Haziran’da kutlanan çevre günü etkinliğinin birini önümüzdeki yıllarda burada kutlayacağımızın sözünü şimdiden veriyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.