Ünye spor yarım düzineden fazla attı : 7-0

SPOR (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 24.03.2019 - 23:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1667+ kez okundu.
 

Ünye spor yarım düzineden fazla attı : 7-0

Bal Ligi 4 grup 23 .hafta maçında bugün Ünye 1957 spor ile Havza belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi takım 7-0 kazandı ve ligdeki puanını 43’e çıkardı.
Ünye şehir stadı’nda saat 15 de başlayan mücadelede lider Yozgatsporu amansız şekilde takip eden Ünye 1957 spor ile ligten düşmesi kesinleşen Havza belediyespor karşılaştı.   Ankara Bölgesi hakemlerinden Bekir Taşöz yönettiği ve yardımcılıklarını da Çorum Bölgesinden Mertcan Yener ile Oğuzhan Kocaçoban yaptığı maçın 4.hakemliğini  ise Ankara Bölgesinden Gamze Durmuş yaptı . İLK YARIDA KAFALAR ÇALIŞTI Saha ve seyirci avantajıyla sahaya çıkan ev sahibi Ünye 1957 Spor ilk yarıda rahat bir oyun sergileyerek farka gitti.Rakibini kendi sahasına hapseden yeşil beyazlı takım 11.dakikada Hikmet Enes’in kafası ile Havza Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında rahat oyununu devam ettiren ev sahibi Ünye 1957 Spor, sol kanattan Yasin’in ortasına  iyi yükselen Barlas’ın kafa golü ile 30. dakikada Havza belediyespor karşısında skoru  2-0 ‘a getirdi. Golün hemen ardından kazanılan korner atışında Erkan kafayla topu ağlara yolladı. 31. dakikada rakibi karşısında farkı 3’e çıkaran yeşil-beyazlı futbolcular soyunma odasına rahat bir şekilde girdiler. 2. YARI GOL YAĞMURU DEVAM ETTİ Ünye 1957 Spor etkili oyunu ikinci yarıda devam ettirdi. Maçın 56. dakikasında Hikmet Enes’in ortasına ters duruş yapan Havza belediyespor oyuncusu Abdulsamet Özcan topu kendi filelerine yolladı. Maçta durum bu golle 4-0 a geldi. Zayıf rakibi karşısında oyun hakimiyetine elinde bulunduran ev sahibi ekip 59 .dakikada Kone nin ayağından bir gol daha bularak skoru 5-0 ‘a taşıdı. 85 .dakikada Ali Yakup’un attığı gol ile skor 6-0 a gelirken, uzatma dakikalarında Kone bir gol daha atarak maçın skorunu ilan etti. ÜNYE KAZANDI, YOZGAT KAYBETTİ Bu farklı sonuçla Ünye 19 57 spor 3 puanı hanesine yazdırırken, lider Yozgatspor kendi evinde Ladik belediyespora 3-2 yenildi . Bu haftaki sonuçlarla ligdeki puanını 43 ‘ çıkaran Ünye1957’ye Spor lideri takibe devam etti.
Bal Ligi 4 grup 23 .hafta maçında bugün Ünye 1957 spor ile Havza belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi takım 7-0 kazandı ve ligdeki puanını 43’e çıkardı.

Ünye şehir stadı’nda saat 15 de başlayan mücadelede lider Yozgatsporu amansız şekilde takip eden Ünye 1957 spor ile ligten düşmesi kesinleşen Havza belediyespor karşılaştı.

 

Ankara Bölgesi hakemlerinden Bekir Taşöz yönettiği ve yardımcılıklarını da Çorum Bölgesinden Mertcan Yener ile Oğuzhan Kocaçoban yaptığı maçın 4.hakemliğini  ise Ankara Bölgesinden Gamze Durmuş yaptı .

İLK YARIDA KAFALAR ÇALIŞTI

Saha ve seyirci avantajıyla sahaya çıkan ev sahibi Ünye 1957 Spor ilk yarıda rahat bir oyun sergileyerek farka gitti.Rakibini kendi sahasına hapseden yeşil beyazlı takım 11.dakikada Hikmet Enes’in kafası ile Havza Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti.
Maçın ilerleyen dakikalarında rahat oyununu devam ettiren ev sahibi Ünye 1957 Spor, sol kanattan Yasin’in ortasına  iyi yükselen Barlas’ın kafa golü ile 30. dakikada Havza belediyespor karşısında skoru  2-0 ‘a getirdi.
Golün hemen ardından kazanılan korner atışında Erkan kafayla topu ağlara yolladı. 31. dakikada rakibi karşısında farkı 3’e çıkaran yeşil-beyazlı futbolcular soyunma odasına rahat bir şekilde girdiler.

2. YARI GOL YAĞMURU DEVAM ETTİ

Ünye 1957 Spor etkili oyunu ikinci yarıda devam ettirdi. Maçın 56. dakikasında Hikmet Enes’in ortasına ters duruş yapan Havza belediyespor oyuncusu Abdulsamet Özcan topu kendi filelerine yolladı. Maçta durum bu golle 4-0 a geldi.
Zayıf rakibi karşısında oyun hakimiyetine elinde bulunduran ev sahibi ekip 59 .dakikada Kone nin ayağından bir gol daha bularak skoru 5-0 ‘a taşıdı.
85 .dakikada Ali Yakup’un attığı gol ile skor 6-0 a gelirken, uzatma dakikalarında Kone bir gol daha atarak maçın skorunu ilan etti.

ÜNYE KAZANDI, YOZGAT KAYBETTİ

Bu farklı sonuçla Ünye 19 57 spor 3 puanı hanesine yazdırırken, lider Yozgatspor kendi evinde Ladik belediyespora 3-2 yenildi . Bu haftaki sonuçlarla ligdeki puanını 43 ‘ çıkaran Ünye1957’ye Spor lideri takibe devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.